HRVATI PRETE KRISTIJANU DA ĆE MU ZAKLATI DETE: Stravične pretnje isplivale na videlo, Goluboviću UGROŽENA BEZBEDNOST!

Autor:

Zabava

23.07.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović proživljava veliku porodičnu dramu!

HRVATI PRETE KRISTIJANU DA ĆE MU ZAKLATI DETE: Stravične pretnje isplivale na videlo, Goluboviću UGROŽENA BEZBEDNOST!

Foto: Printscreen

Bivši rijaliti igrač i kontroverzni bivši zatvorenik Kristijan Golubović na Instagram profilu objavio je stravične poruke koje je počeo da dobija direktno iz Hrvatske. Naime, dok je držao lajv prenos na TikTok profilu, Kristijan je počeo dobijati stravične pretnje da će Hrvati da mu zakolju dete, zbog čega je hitno morao da reaguje. 

- Zaklaćemo ti dete - glasila je poruka na Hrvatskom, na šta je on hitno reagovao:

- Sinoć u TikTok lajvu, poruka od monstruma, kukavice. Samo da napomenem junaku na tastaturi, da sam tu u Hrvastskoj sa svoje dece, pa dođi...

Foto: Instagram.com

Kristijanu Golubović prete da će mu zaklati dete

Podsetimo, Kristina i Kristijan su nedavno imali još jednu neprijatnost u Hrvatskoj, te je ispričala da je osoblje bilo krajnje neljubazno prema njoj, iako su videli da dete od nepune dve godine krivati i čeka satima na ušivanje. 

Sam komentar medicinske sestre me je iznervirao jer mi je rekla da ne razume šta znači reč "fras" i da joj prevedem na hrvatski. Mislim da to treba da zna svaki medicinski radnik na Balkanu šta znači. Rekli su nam da može jedan roditelj da uđe i ja sam insistirala da to budem ja, ali bolje da sam poslala Kristijana, jer je on navikao na krv i ništa mu nije strano i mislim da bi sve bilo drugačije da sam poslala njega. Pored svega toga ne mogu da verujem da mi medicinski tehničar kaže da utišam dete kojem je ruka isečena već skoro tri sata, jer mu smeta. Pa na šta to liči? I stalno su mi govorili da ne razumeju šta im pričam, pa ne pričam ja na kineskom. Ja sam ih pitala da mi kažu da li postoji neka privatna bolnica gde mogu da odvedem dete da ne čeka toliko, oni su mi odgovorili da u Splitu nema privatna bolnica, ma važi - rekla je ona pa dodala: 

Kada su završili ušivanje, taj tehničar, koji je tražio da utišam dete, mi je samo kratko rekao da se preznojio jer je mali jak i ništa više mi nisu rekli. Uredno su naplatili sve, 80 evra je koštalo. Nije to neka cifra, ali mislim da je malo bezveze da naplaćuju deci - izjavila je ona za Informer. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading