OTKRIVEN TUŽAN RAZLOG ZBOG KOG ANĐELO NOSI MAJČINO PREZIME! Ranković otkrio da li se ZVANIČNO ODREKAO OCA!

Autor:

Zadruga

23.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorio dušu u programu uživo!

OTKRIVEN TUŽAN RAZLOG ZBOG KOG ANĐELO NOSI MAJČINO PREZIME! Ranković otkrio da li se ZVANIČNO ODREKAO OCA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U okviru najnovije emisije ''Narod pita'', voditelj Milan Milošević je ugostio bivše takmičare rijalitija "Elita" Anitu Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovanu Tomić Matoru. 

U pomenutu emisiju se u jednom trenutku uključila i jedna gospođa iz naroda, koja je iznela razne neosnovane činjenice o Anitinom momku, Anđelu Rankoviću, a bivši rijaliti učesnik imao je veoma oštru reakciju na neistine koje su iznete direktno u etar. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

- Otac mi se ne zove Slavko, nego Slaviša. Drugo, nisam ga se odrekao. Gospođa lupa, kao i njena miljenica. Nisam završio Megatrend, nego Singidunum i nisam iz Malog Mokrpg Luga. Nemam problem da dobijem kritiku, ali da mi neke budale pametuju, to mi smeta - rekao je Anđelo.

- Da li si se odrekao oca - upitao je Milan Milošević.

- Nisam, to su budalštine. Moji su se razišli kad sam imao četiri godine, nijednu lošu reč nisam čuo za oca. Konstantno smo se viđali. Nikad nisam video da su se oko nečeg svađali i nakon razvoda. Ostao sam da živim sa majkom i viđao se sa ocem. Niti sam se odrekao oca, niti on mene - objasio je Anđeko.

- Nosiš majčino prezime - rekao je Milošević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković

- Pružila mi je sve u životu i zamenila oca u nekim momentima. Zato sam želeo da nosim njeno prezime - rekao je Ranković, a čitav auditorijum je iostao u šoku nakon ovog velikog priznanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lala

23.07.2024 14:06

E moj Andjelo , dzaba ti skola , dzaba sve ! Otac , kao majka je jedan ! Moras da razumes , nisi Rankivic !!!