POTRESNE REČI MAJKE UROŠA STANIĆA! Procurila ŠOK ISTINA iz porodičnog doma, ovo će vas RASPLAKATI!

Autor:

Zadruga

21.07.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić rasplakao sve svoje pratioce.

POTRESNE REČI MAJKE UROŠA STANIĆA! Procurila ŠOK ISTINA iz porodičnog doma, ovo će vas RASPLAKATI!

Foto: Instagram.com

Bivši takmičar rijalitija "Elita" Uroš Stanić rešio je da podeli ličnu pobedu sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Naime, Uroš se pohvalio da je uspeo da izgladi odnos sa majkom, te da mu je ona poslala poruku podrške na telefon. Ova gesta je izazvala lavinu poruka podrške od strane Uroševih pratilaca, koji su mu pružili reči ohrabrenja i čestitke na rešavanju porodičnih problema.

Foto: Instagram.com

Uroš Stanić objavio prepisku sa majkom na Instagramu

 

Uroš Stanić je objavio skrinšot poruke podrške koju je dobio od svoje majke na svom Instagram storiju, uz komentar da je konačno uspeo da izgladi odnos sa njom. Ovaj iskreni gest nije prošao neprimećeno, te su Uroševi pratioci počeli da mu šalju poruke podrške i reči ohrabrenja za dalje. Očigledno je da je Uroševa odluka da podeli privatni trenutak sa javnošću naišla na pozitivne reakcije, a njegova iskrenost je naišla na veliko poštovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Nakon objavljivanja skrinšota poruke od majke, Uroš Stanić je dobio veliki broj poruka podrške od svojih pratilaca. Mnogi od njih su mu čestitali na hrabrosti da reši porodični problem i izrazili su divljenje prema njegovoj iskrenosti i otvorenosti. Ova podrška sigurno će mu dati dodatnu snagu da nastavi dalje i prevaziđe prepreke na koje naiđe u budućnosti.

Uroš Stanić je odlučio da javno podeli svoj uspeh u rešavanju odnosa sa majkom, ali istovremeno je istakao da i dalje ne želi da razgovara sa ocem. Ovaj otvoren pristup svojim ličnim problemima pokazuje da Uroš želi da bude iskren i autentičan sa svojim pratiocima, ali istovremeno postavlja granice u vezi sa svojim privatnim životom.

Ukupno gledano, Uroš Stanić je pokazao hrabrost i iskrenost time što je podelio svoj lični uspeh sa javnošću. Njegova otvorenost je naišla na veliku podršku, a njegova iskustva mogu biti inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim porodičnim izazovima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading