STANKOVIĆ POSLE BLAMAŽE UVERAVA: Obećavam, bićemo bolji

Autor:

Sport

22.07.2024

00:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš početak kakvom se nadao

STANKOVIĆ POSLE BLAMAŽE UVERAVA: Obećavam, bićemo bolji

Foto: Profimedia

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Dejan Stanković započeo je svoj mandat na klupi moskovskog Spartaka neslavno. Njegov debi u ruskoj Premijer ligi nije prošao onako kako je planirao. Naime, ekipa Spartaka poražena je rezultatom 2:0 od Orenburga, kluba koji je prošle sezone jedva izborio opstanak u domaćem šampionatu.

Od samog početka meča, fudbaleri Spartaka su se suočavali sa izuzetnim teškoćama. Na poluvremenu je Stanković pokušao da promeni tok igre ubacivanjem dva napadača, ali to nije donelo željene rezultate. Orenburg je iskoristio nepažnju gostiju u 62. minutu i postigao prvi gol, a samo pet minuta kasnije duplirao prednost, čime je stavio Moskovljane u veoma nezavidnu poziciju iz koje nisu uspeli da izađu.

Republika

Foto: Profimedia

Dejan Stanković

Ipak, zadržao je Deki optimizam uprkos neslavnom početku.

- Imam određeni optimizam da su ovi momci sposobni za više. Siguran sam da ćemo u sledećem kolu biti drugačiji. Obećavam - rekao je Stanković na Match TV.

Kada je postao trener FK Spartak iz Moskve, Dejan Stanković je na zvaničnom predstavljanju dobio neobičan pozdrav jednog ruskog novinara. "Dejane, dobrodošli u pakao", glasila je rečenica koja je opisivala i očajne rezultate slavnog moskovskog kluba, a čini se da mu je upravo tako i počeo mandat.

Priliku da popravi utisak Stanković će imati za šest dana kada njegov tim gostuje ekipi Himkija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading