UROŠ STANIĆ PONOVO U PORODIČNOM DOMU! Emotivni susret sa MAJKOM, prizor koji kida dušu, a na vratima ga sačekao ON! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.07.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić nakon turbulentnih 10 meseci provedenih u rijalitiju ,,Elita 7", otišao je u porodičan dom.

UROŠ STANIĆ PONOVO U PORODIČNOM DOMU! Emotivni susret sa MAJKOM, prizor koji kida dušu, a na vratima ga sačekao ON! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uroš Stanić

Nakon burnih 10 meseci provedenih u rijalitiju "Elita", Uroš Stanić je konačno stigao u porodični dom gde ga je sa nestrpljenjem čekala majka i veran prijatelj, pas Leo. Iako se dosta spekulisalo o odnosu Uroša sa roditeljima, on je svojim pratiocima na društvenim mrežama priredio pravu poslasticu u vidu dirljivih fotografija i snimaka sa majkom.

Uroš Stanić je svojim obožavaocima otkrio da se vratio u porodični dom nakon što je proveo 10 meseci u rijalitiju "Elita". Njegov povratak kući nije prošao neprimećeno, a obožavaoci su bili oduševljeni što su imali priliku da vide Uroša u porodičnoj idili, okružen ljubavlju svoje majke i vernog psa Lea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Na društvenim mrežama, Uroš je podelio brojne dirljive trenutke sa svojom majkom i psom Leom. Fotografije su prikazivale iskrenu radost i emocije koje su obuhvatile njihov susret nakon dugog vremena provedenog razdvojeni. Uroš je istakao koliko mu znači podrška porodice i kako mu je dragoceno što je ponovo sa njima.

Komentari podrške su se samo nizali ispod Uroševih objava, a obožavaoci su iskazali oduševljenje što je Uroš pronašao mir i sreću u zagrljaju svoje porodice. Mnogi su istakli koliko im znači videti Uroša okruženog ljubavlju svojih najbližih, te su mu uputili tople reči podrške i ohrabrenja za dalje korake u životu.

Urošev povratak kući označio je novi početak za njega, a ova porodična idila definitivno je raznežila mnoge njegove pratioce.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading