EVO GDE IM JE ZAVRŠILA BEKA: Jelena i Ivan se otimali oko kučeta, a na kraju DRUGI VODE RAČUNA O NJOJ, dok se njih dvoje "kolju"!

Autor:

Zadruga

21.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićka otkrila gde se nalazi kućni ljubimac kog supružici ne mogu da dele.

EVO GDE IM JE ZAVRŠILA BEKA: Jelena i Ivan se otimali oko kučeta, a na kraju DRUGI VODE RAČUNA O NJOJ, dok se njih dvoje "kolju"!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Od prvog momenta kad je obelodanjena afera Jelene Marinković sa Urošem Rajačićem, Ivan Marinković i ona se sve vreme prepucavaju oko toga kome treba da pripadne njihovo kuče Beka. 

Iako su oboje vezani za nju, navodno podjednako, na kraju je ispalo da sva prava na zajedničkog psa raspolaže upravo Jelena koja je i njihovom kućnom ljubimcu rasturila porodicu. Ivan je u više navrata isticao da je ona njemu nikada ne bi prepustila jer ne želi da on bude srećan i čini sve da ga dodatno unesreći. 

Međutim, sve vreme dok njih dvoje i dalje na sve načine jedno drugo uništavaju, pas nije ni kod jednog, ni kod drugog, već o njemu brine neko treći. 

Republika

Foto: printskrin

Ivan Marinković je podjednako vezan za Beku

Jelena je to otkrila odgovarajući na Instagram pitanja fanova, što je redovna procedura nakon emisije "Narod pita" u kojoj su se gotovo "isklali" pred kamerama još uvek zakoniti supružnici.

- Kako je Beka - bilo je jedno od pitanja na koje je Marinkovićeva dala odgovor:

- Beka je odlično, uživa kod mojih roditelja, eto, za dva-tri dana će biti sa mnom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jelena Marinković tvrdi da će za nekoliko dana preuzeti kuče

Nakon toga Jelena je poručila da je ponosna na sebe što je izdržala sav pritisak zbog afere koja je isplivala na videlo pred sam kraj rijalitija, pa priznala da ipak ima malo srama.

- Da li imaš imalo nečeg ljudskog u sebi da se postidiš šta si uradila - glasilo je pitanje.

- Naravno da imam ljudskog u sebi i naravno da se stidim zbog nekih svojih postupaka, ali gledaoci to možda ne vide na pravi način. Ja postupam uvek u skladu sa situacijom u kojoj se nalazim i u skladu sa ponašanjem ljudi prema meni, a naravno da imam ljuskosti u sebi i naravno da znam šta je stid - rekla je Marinkovićka, pa nastavila: 

- Ipak, ponosna sam na sebe kolike sam provokacije uspela da istrpim i da se stabilizujem jer sam ranije bila mnogo impulsivnija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading