OGLASILA SE PRODUKCIJA ELITE: Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, doneta momentalna odluka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.07.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su večeras gosti u novom izdanju emisije "Narod pita"!

OGLASILA SE PRODUKCIJA ELITE: Pink izdao zvanično SAOPŠTENJE, doneta momentalna odluka! (FOTO)

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Kako je saopštila televizija Pink, u večerašnjoj emisiji "Narod pita" imaćemo priliku da vidimo Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, kao i Bojanu Pavlović, koji će zajedno naći u studiju kao gosti. Oboje su stekli veliku popularnost u rijaliti programima, a večeras će sa voditeljkom Ivanom Šopić razgovarati o aktuelnim temama nakon njihovih učešća u rijaliti šou programima.

Bebica je osvojio srca publike od samog ulaska u rijaliti, posebno zbog svoje veze sa Miljanom Kulić. Međutim, tokom svog boravka u rijalitiju, otkrio je mnoge tajne vezane za porodicu Kulić. Nakon završetka te veze, započeo je romansu sa Teodorom Delić. Njegov put u rijalitiju bio je popločan neobičnim ljubavnim vezama i otkrićima porodičnih tajni.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bebica je večeras gost u Narod pita

Učešće Bojane Pavlović u rijaliti programu "Elita" takođe je bilo veoma zapaženo, posebno kada je otvorila svoje srce i podelila tužnu životnu priču sa publikom. Takođe, bila je u vezi sa cimerkom Anđelom Špravalo, što je izazvalo dosta pažnje, a sukobi sa njenim roditeljima dodatno su začinili njen boravak na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Bojana Pavlović večeras stiže u Narod pita

Voditeljka Ivana Šopić će biti domaćin večerašnje emisije, a poziva vas da budete uz televiziju Pink i da se uključite u uživo program. Spremite svoja pitanja i budite uporni u pokušaju da se uključite i pitate učesnike sve ono što vas je zanimalo, a niste imali priliku da saznate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading