OBRADOVIĆ IMA ŠANSU MANJE ZA TROFEJ SA PARTIZANOM: Žoc je i ovaj pehar ISPUSTIO prošle godine, a ne dobija ni POPRAVNI

Autor:

Sport

21.07.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo je da se turnir ponovo održi, ali je otkazan

OBRADOVIĆ IMA ŠANSU MANJE ZA TROFEJ SA PARTIZANOM: Žoc je i ovaj pehar ISPUSTIO prošle godine, a ne dobija ni POPRAVNI

Foto: Starsport

Došao je Željko Obradović u Partizan pre tri godine, ali je za to vreme osvojio samo jedan trofej. Prolazile su prilike u Kupu Radivoja Koraća, Košarkaškoj ligi Srbije, jedna je iskorišćena u regionalnom prvenstvu, a ne računajući Evroligu, još jedna šansa za pehar, i to verovatno najveća, na startu prošle sezone u ABA Superkupu, šokantno nije završena slavljem crno-belih.

A neće imati priliku "parni valjak" ni za popravni, pošto je taj isti turnir koji je trebalo da bude održan pred početak regionalne lige - otkazan.

Odluka je doneta zbog problema sa rasporedom, jer nije bilo odgovarajućeg termina dostupnog u kalendaru koji bi mogao da primi turnir. Ovo dolazi kao razočarenje za sve ljubitelje košarke, s obzirom na to da je prošlogodišnje finale donelo ogromno uzbuđenje jer je Studentski Centar savladao Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Partizan protiv SC Derbija prošle sezone

Sa uključenjem Dubaija i Spartaka, broj klubova u regionalnoj eliti povećan je na 15, što je dovelo do ranijeg početka nove sezone AdmiralBet ABA Lige, koji startuje 20. septembra. Plan koji je čak bio i sklopljen, da se Superkup u Baru održi samo pet dana pre početka lige, smatran je previše zahtevnim za klubove učesnike.

Prošla sezona je videla dugo očekivani povratak ovog takmičenja nakon dugih četiri godine pauze. Međutim, uzbuđenje je bilo kratkog daha jer je događaj sada ponovo otkazan. Tako će Crvena zvezda ostati bez prilike da uzme i četvrti trofej ispred Partizana ove sezone, a Žoc će čekati barem još koji mesec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading