DA MU POZAVIDE I NAJVEĆI MAJSTORI: Pogledajte projektil Adema Ljajića! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.07.2024

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba bivšeg fudbalera Partizana!

DA MU POZAVIDE I NAJVEĆI MAJSTORI: Pogledajte projektil Adema Ljajića! (VIDEO)

Foto: Starsport

Adem Ljajić je briljirao na utakmici između Novog Pazara i subotičkog Spartaka svojim fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca sa 25 metara udaljenosti. Golman gostiju Aleksandar Vulić nije imao nikakve šanse da zaustavi ovaj nevjerovatan udarac koji je završio u mreži. Ovaj gol je jasno pokazao kakav majstor fudbala je Adem Ljajić.

Ljajić je još u mlađim danima pokazivao svoje majstorstvo i još u Partizanu se videlo da će biti veliki majstor. Ovaj pogodak je plod velikog rada, ali i taletna koji ovaj sjajni fudbaler poseduje. Trener Pazaraca, Nikola Trajković može biti zadovoljan formom Ljajića, jer ako ona bude bila na najvišem nivou, nema potrebe za brigu, jer će onda Novi Pazar sigurno konkurisati za jedno od mesta u Evropi, a što da ne i za titulu.

Ono što Ljajić može da uradi na terenu, to je nesvakidašnje. Poseduje veliku magiju, Samo još kad bi mu uprava Novog Pazara obezbedila ekipu da može da ga isprati, to bi bilo sjajno, onda bi tim kraj Jošanice definitivno bio tim evropskog renomea. Biće prilike ove sezone da se Ljajić pokaže u punom sjaju, a ambicije sigurno visoke, kako igrača, tako i kluba.

Ljajić je dokazao koliko voli grad i klub Novi Pazar, samim tim što je došao tu da igra, tamo gde je rođen. Prisetimo se samo kakav je doček imao kada je stigao u Novi Pazar, to je retko ko imao u domaćem fudbalu. Biće zanimljivo videti kako će teći sezona u timu kraj Jošanice i na kom nivou će Ljajić igrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading