ANĐELO KREĆE ZA KRUŠEVAC: Ranković doneo ključnu odluku nakon OPTUŽBI, evo šta čeka Anitu!

Autor:

Zadruga

19.07.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi čekaju da vide upoznavanje učesnika "Elite" i sina pobednice rijalitija!

ANĐELO KREĆE ZA KRUŠEVAC: Ranković doneo ključnu odluku nakon OPTUŽBI, evo šta čeka Anitu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Trećeplasirani takmičar "Elite 7" Anđelo Ranković oglasio se nakon navoda da njegova porodica ne podržava vezu sa Anitom Stanojlović, kao što nisu njegove bivše ljubavi. Ranković je priznao i da će uskoro otići u Kruševac, Anitin rodni grad.

S obzirom da su se mnogi pitali kako su tvoji majka i ujak, čije ti mišljenje mnogo znači, kako si i sam pričao, reagovali na tvoju vezu sa Anitom, kako je protekao razgovor sa njima i šta su ti rekli?

- Izgleda da je to večna tema ha-ha-ha. Oni su prezadovoljni mojim učešćem u ovoj sezoni i nemaju nikakve zamerke za moje učešće, pa tako ni za vezu. Oni su moja podrška u svemu pa tako i kada je u pitanju ova veza, smatram da je konačno došlo vreme da svi shvate, posle svih ovih godina, da to što nekada nisu bili za moju vezu iz mnogih razloga, ne znači da su protiv svake moje devojke.

Kako teče tvoj odnos sa Anitom, kakvi su vam planovi i kada ćeš upoznati Alekseja?

- Stvarno super, Anita je trenutno u Kruševcu a dok je bila u Beogradu gledali smo da iskoristimo svaki slobodan trenutak da provedemo zajedno, koliko god da smo mogli, s obzirom na to koliko obaveza imamo. Previše smo i umorni od svega, nismo se još ni naspavali lepo tako da verujem da će biti još bolie kada se odmorimo još. Kada su naši planovi u pitanju, sve ide svojim tokom ono čemu se jako radujemo je putovanje na koje ćemo ići čim ugrabimo priliku. Prvom prilikom kada budem otišao za Kruševac i radujem se tome.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela čeka upoznavanje sa Anitinim sinom

Isplivale su prepiske u kojima se vidi kako Anđela Šparavalo traži od, za sada nepoznate osobe novac za stan u Novom Sadu s Bojanom, kroz priču da će taj novac vratiti kada založi svoj i mamin nakit koji će da uzme tako što će mami i tati reći da je raskinula s Bojanom, te će je primiti u Aranđelovac. Kako gledaš ti na tu situaciju?

- Šta reći, gledali ste sve. Mislim da je mnogima jasno ko su i šta su Anđela i Bojana. Patološki lažov i kleptomanka sa totalnim odsustvom empatije, spremna na sve zarad ispunjenja svojih hirova, pa me tako ova situacija ne iznenađuje. Kada uzmemo u obzir da je Anđela bila spremna da sluša kako joj je porodica u mnogo lošem stanju i u bolnici a da se ona valja po posteljini na kojoj se aludira da se prave porno scene sa Bojanom, koja ju je isponižavala i kanalila svakog dana, onda je sve jasno o kakvoj osobi se radi. A druga osoba, Bojana, koja je pokazala mnogim postupcima da je mrzitelj porodica i majki, spremna takođe na sve da bi nahranila svoju sujetu i svoje frustracije lečila na drugima. A da, očajnici bez zvanja i zanimanja kojima je jedini način da dođu do ñovca da kradu i varaju.

Šta planiraš kada je reč o sukobima s Matorom? Kako će to na dalje da ide?

- Kada su u pitanju sukobi, mene kao i uvek ne interesuje da potenciram sukobe, niti da ih započinjem, ko god bude udarao na mene, ja ću da vraćam kao što sam radio i unutra, tako važi za sve pa i za nju - rekao je Anđelo za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading