KO JE ZAPRAVO NOVA TAKMIČARKA ELITE 8?! Otkrivamo BURNU PROŠLOST Ivane Keneški, svi detalji o njenom životu!

Autor:

Zadruga

19.07.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović potvrdila je ulazak Ivane Keneški u Elitu 8, a sada je otkrivena njena prošlost.

KO JE ZAPRAVO NOVA TAKMIČARKA ELITE 8?! Otkrivamo BURNU PROŠLOST Ivane Keneški, svi detalji o njenom životu!

Foto: Instagram.com/ivana__elita8

Ivana Keneški

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, nedavno je objavila na svom Instagram profilu da je kasting za osmu sezonu popularne serije "Elite" u toku. Ova vest je izazvala veliku pažnju među fanovima serije širom regiona. Međutim, najnovija vest koja je izazvala još veće uzbuđenje jeste otkrivanje imena prve učesnice "Elite 8".

Radi se o Ivani Keneški, talentovanoj fotomodelu iz Beograda, čije ime je postalo poznato široj javnosti zahvaljujući objavi na portalu "Pink.rs". Ovaj potez je izazvao veliko interesovanje i mnogobrojne reakcije, jer je Ivana veoma popularna u modnoj industriji, ali će sada svoj talenat pokazati i u svetu glume.

 

Ivana je po struci fizioterapeut, a planira da znanje iz medicinskih nauka bude njeno dopunsko usavršavanje nakon što se okuša u džet-set svetu, koji je privlači. Obožava noćne izlaske, a iz teretane ne izbija, jer voli da vežba i to redovno radi.

Ova mlada prelepa devojka, nedavno je izašla iz emotivne veze, te je još uvek ranjiva i nespremna za novu ljubav. Specifičnost projekta "Elita 8" u kom će učestvovati, donose joj nepredvidive situacije u kojima se prilagođava u zavisnosti od intenziteta emocija koje je u datom trenutku vezuju za neku osobu. Ivana nema Instagram i nije virtuelni tip, ali joj baš zato Elita, kao način uspostavljanja međuljudskih odnosa, predstavlja izazov, zabavu i šansu da pokaže da lepota nije samo spoljašnji prikaz ličnosti, već sklop mentalne i karakterne jačine i onoga što određena ličnost emituje spolja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading