OTKRIVENO ANITINO GODIŠTE: Svi su mislili da je MNOGO STARIJA, niko ne veruje da je OVOLIKO MLAĐA od Anđela!

Autor:

Zadruga

19.07.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković na jesen puni 32 godine, ali su mnogi iznenađeni da je Stanojlovićeva rođena 2003.

OTKRIVENO ANITINO GODIŠTE: Svi su mislili da je MNOGO STARIJA, niko ne veruje da je OVOLIKO MLAĐA od Anđela!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita i Anđelo

Pobednica "Elite 7" Anita Stanojlović nakon što je na skandalozan način izašla iz braka sa Jovanom Tomić Matorom, već mesecima uživa u emotivnoj vezi sa  Anđelom Rankovićem.

Od samog početka njen odnos sa Anđelom intrigirao je javnost, a pogotovo nakon pobede koju je odnela u ovoj sezoni popularnog rijalitija. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković uživaju u ljubavi

Mnogi su im predviđali da neće opstati, ali oni su dokazali da se, za sada, odlično snalaze i u spoljnom svetu, dok Stanojlovićeva neprestano ističe da joj je dečko najveća podrška, zahvaljujući kojoj je i došla do pobede, za koju kaže da je njihova zajednička.

Bilo je i različitih komentara na razliku u godinama, a sada je otkriveno i koliko je tačno Ranković stariji od svoje izabranice. 

Pošto je Anita rođena 5. novembra 2003. godine, mnogi su u šoku da ima nepunu 21 godinu, dok Anđelo, koji je rođen 18. oktobra 1992. godine, uskoro će imati 32, odnosno 11 godina je stariji od nje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anita Stanojlović i Anđelo Rankovićn su često na meti Elitara

Inače, ni njihovi dojučerašnji cimeri, sa kojima se nisu podnosili i u Beloj kući, nisu prestali javno da ih blate, ni kada su izašli iz rijalitija.

Tako je procurio snimak, koji je postao viralan na Instagramu. Radi se o lajvu koji su snimali Ivan Marinković i Bojana Pavlović u kome su govorili o paru i njegovom gostovanju u "Amidži šouu" tvrdeći da je tu moglo da se vidi da se Anita i Anđelo ne podnose.

- Isprozivao sam ovu k***velu. Znaš kakvi su Anđelo i Anita bili u Amidžiju? Ne mogu očima da se gledaju. Što nisi bila  - ispričao je Ivan.

- Jaoj, što nisam bila. Morala sam da bežim, eto zašto nisam bila. Da li si lud? Imala sam paklenu noć - zažalila je Bojana što nije imala priliku da to vidi.

Anita i Anđelo kao dva debila. Držali se za ruke, a nisu mogli da gledaju jedno drugo, kao šatro, umorni su od svega - nastavio je Ivan.

Poslaću ti snimak kako se vređaju u Odabranima. Plakaćeš kada to budeš gledao - rekla je Bojana.  

 - Vidi, njih dvoje su u emisiji sedeli kod Amidžija kao kad bih ja morao da sedim sa Kačavendom. Njih dvoje ne mogu da se podnesu. I Kačavendu sam pobedio u igrici. To se snimalo za sledeću nedelju, tada će se prikazati - zaključio je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading