MILICA MITROVIĆ OTKRILA ISTINU O ULASKU IVANE KENEŠKI U ELITU 8: Ovo je sve ŠOKIRALO!

Autor:

Zadruga

19.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović se hitno oglasila na Instagram profilu!

MILICA MITROVIĆ OTKRILA ISTINU O ULASKU IVANE KENEŠKI U ELITU 8: Ovo je sve ŠOKIRALO!

Foto: Printscreen/Youtube/BEOGRAD

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, na svom instagram profilu obavestila je sve da je kasting za novu, osmu sezonu "Elite" u toku, a sada je poznato ime i prezime prve učesnice "Elite 8". Reč je o Ivani Keneški, a sada se oglasila i Milica Mitrović povodom njenog ulaska. 

Naime, Milica Mitrović objavila je na Instagram storiju fotografiju i označila Ivanu, čime je potvrdila njen ulazak. 

Foto: Instagram.com

Milica Mitrović otkrila da Ivana Keneški ulazi u Elitu 8

 

Inače, projekat ružičaste imperije, rijaliti "Elita 7", oborio je sve rekorde gledanosti, te je prema jedinim zvaničnim merenjima gledanosti agencije Nilsen, u periodu od septembra 2023. godine do početka jula 2024. godine, na Balkanu "Elitu" pratilo neverovatnih 2.000.000 gledalaca na dnevnom nivou.

Ova mlada prelepa devojka, nedavno je izašla iz emotivne veze, te je još uvek ranjiva i nespremna za novu ljubav. Specifičnost projekta "Elita 8" u kom će učestvovati, donose joj nepredvidive situacije u kojima se prilagođava u zavisnosti od intenziteta emocija koje je u datom trenutku vezuju za neku osobu. Ivana nema Instagram i nije virtuelni tip, ali joj baš zato Elita, kao način uspostavljanja međuljudskih odnosa, predstavlja izazov, zabavu i šansu da pokaže da lepota nije samo spoljašnji prikaz ličnosti, već sklop mentalne i karakterne jačine i onoga što određena ličnost emituje spolja.

 

Po struci je fizioterapeut, a planira da znanje iz medicinskih nauka bude njeno dopunsko usavršavanje nakon što se okuša u džet-set svetu, koji je privlači. Obožava noćne izlaske, a iz teretane ne izbija, jer voli da vežba i to redovno radi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading