SRCE DA PUKNE ZBOG PRIZORA! Aneli Ahmić objavila snimak ćerke Nore iz PORODIČNOG DOMA, suze same teku!

Autor:

Zadruga

19.07.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić otkrila kada ide kod ćerke Nore!

SRCE DA PUKNE ZBOG PRIZORA! Aneli Ahmić objavila snimak ćerke Nore iz PORODIČNOG DOMA, suze same teku!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić

Na društvenoj mreži Instagram juče se oglasila Aneli Ahmić, bivša takmičarka rijalitija "Elita" i drugoplasirana u pomenutom šou programu. Aneli je svoje pratioce iznenadila deljenjem snimka svoje ćerke, uz emotivnu poruku u kojoj je najavila veliko iznenađenje za svoju mezimicu.

U snimku koji je podelila sa svojim pratiocima, Aneli je pokazala svoju ćerku Noru koja je bila oduševljena iznenađenjem koje joj je priredila majka. Ovaj potez bivše rijaliti učesnice izazvao je veliku pažnju javnosti, posebno zbog spekulacija o tome zašto Aneli još uvek nije posetila svoju ćerku.

 

Pored objave snimka sa ćerkom, Aneli je otkrila i da će večeras gostovati u popularnoj emisiji "Narod pita". Ovo otkriće izazvalo je dodatno interesovanje javnosti, koja nestrpljivo iščekuje Anelijevu pojavu u emisiji kako bi saznala više detalja o njenom životu nakon rijalitija.


Nakon gostovanja u emisiji, Aneli je najavila da će krenuti put porodičnog doma, gde će vreme provesti sa svojom mezimicom ćerkom Norom. Ovo je izazvalo veliko oduševljenje među njenim pratiocima, koji su iskazali podršku Aneli u odluci da provede kvalitetno vreme sa svojom ćerkom, zbog koje je i ušla u rijaliti "Elita".

Aneli Ahmić je svojim potezima na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije i komentare javnosti, a njeni pratioci sa nestrpljenjem očekuju da saznaju više detalja o njenom povratku u porodični dom i o iznenađenju koje je priredila svojoj mezimici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iva

19.07.2024 18:26

Da, da, teku suze niz ledja ! 😂😂