TRESE SE KALIŠ! Zvezda i Dobrić ponovo ZAJEDNO! Ognjen ponovo pred delijama!

Autor:

Sport

19.07.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i regionalni šampion imaće moćan tim.

TRESE SE KALIŠ! Zvezda i Dobrić ponovo ZAJEDNO! Ognjen ponovo pred delijama!

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić nalazi se blizu povratka u redove Crvene zvezde nakon jednogodišnjeg boravka u italijanskom Virtusu.

Doskorašnji igrač Virtusa je, kako saznaju beogradski mediji, već sve dogovorio sa predsednikom srpskog i regionalnog šampiona Nebojšom Čovićem, te je sada samo pitanje da li će gigant iz Bolonje pristati da pusti Dobrića.

Ognjen Dobrić je prethodno igrao za Crvenu zvezdu od 2016. godine, gde je ostvario zapažene uspehe osvojivši četiri ABA lige, šest titula prvaka Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup. Nakon toga, prešao je u Virtus, gde prošle godine nije imao značajnu minutažu. U evroligaškim utakmicama prosečno je beležio 7,2 poena, 1,9 skokova, 0,9 asistencija i 0,6 ukradenih lopti, uz indeks korisnosti 6.

Foto: instagram Ognjen Dobrić

Ostalo je još da Virtus odobri dolazak Obrića u Zvezdu

Povratak Ognjena Dobrića u Crvenu zvezdu mogao bi da ima značajan uticaj na sastav tima Janisa Sferopulosa u narednoj sezoni. Njegovo iskustvo i veštine bile bi od velike koristi za crveno-bele u domaćem/regionalnom prvenstvu, ali i na evroligaškoj sceni.

Očekuje se da će Dobrićev povratak biti ogromno pojačanje za ekipu koja teži osvajanju odbrani triple krune. Crveno-beli su već angažovali još jednog povratnika Nikolu Kalinića, potom reprezentativca Uroša Plavšića, doskorašnjeg centra Mege, Ajzeu Kenana iz Olimpijakosa i Majka Dauma, doskorašnjeg igrača Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading