NAŠLJOKANI JANJUŠ NAPRAVIO HAOS ZBOG ANELI: Posvađao se sa novinarima tokom žurke, pa progovorio o NAMEŠTALJKAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.07.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar jedva govorio sinoć tokom intervjua!

Marko Janjušević Janjuš se sinoć pojavio na žurki, koja je organizovana povodom završetka "Elite 7". Bivši košarkaš je dao intervju za okupljene medije i to u vidno pripitom stanju. Sve vreme je zaplitao jezikom dok je pričao.

- Ne znam da li ste upućeni u to, ali priča se da nameštano ja i moja bivša žena. Ma, nek p*še k*rac - rekao je Janjuš na početku, a zatim smo krenuli da ga ispitujemo o Aneli Ahmić.

- Nisam se video sa Aneli, ne znam ni da je devojka tu, čuo sam da je u nekoj emisiji. Rekla je da joj nisam čestitao drugo mesto? Kad je to rekla? Stvarno, svaka joj čast, pozdravite je. Da li ste čuli kad su rekli da sam ja sve zbog rijalitija radio? Nemojte me zezati... Pitajte me za bilo koju drugu devojku od "Zadruge 1" do "Zadruge 7", samo da to nije Aneli - šokirao se bivši učesnik "Elite" i posvađao sa novinarima, a nije želeo ni da priča o porodičnoj tragediji:

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Janjuš na žurki "Elite 7"

- Borim se. Čuo sam se sa porodicom. Ne volim da pričam o tome (smrtnom slučaju), nisam potencirao da se o tome priča, razumite me - dodao je Janjuš, te priznao da mu je osmeh vratila ćerka:

- Kod kuće me je sačekala ćerka, to mi je vratilo osmeh posle pakla. Ne znam da li je "Zadruga" završena priča za mene, to sam sto puta rekao, videćemo... - istakao je on za ekipu portala Republika i druge medije, koji su se našli na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading