"BIO JE MOTKA-PIJAN I PROVOCIRAO SVE ŽIVO"! Ivan Marinković ponovo U CENTRU SKANDALA - Bio je JEZIV! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.07.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preterao u svakom smislu!

Dok se svi spremaju za večerašnju spektakularnu žurku povodom završetka "Elite 7" ekipa portala Republika došla je na lice mesta.

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Milena Kačavenda

Tim povodom smo porazgovarali sa Milenom Kačavendom.

- Ja sam sasvim zadovoljna svojim plasmanom. Toliko je bilo napeto na rajskom ostrvu, tako mi je drago što sam izašla, inače bi me strefila srčka! Ivan Marinković je bio motka-pijan i provocirao sve živo. Pokušali smo da hga zaustavimo jer je bio kraj, on je bio jeziv! Jedino što mi je žao što je taj magarac ostao posle mene, to nije zaslužio. Ja sam toliko razočarana njegovim učešćem - izjavila je Kačavenda.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković

Podsećamo, Ivan u rijalitiju nije mogao da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferu sa njegovom suprugom Jelenom Ilić, pa je počeo da lomi sve pred sobom i najavio Jelenino iseljenje iz stana u Beogradu.

- Bilo je tog maženja i hvatanja ovde, gde je ona mene grebala malo i bilo je tih dodira. Posle toga smo seli da pričamo o tome gde mi je ona rekla da se negde zaljubila i da hoće da se vidimo napolju. Bilo je na tiću da možemo da se viđamo i da bi videla sa njim šta i kako, za nastavak naše priče, pričali smo malo o tome i to je ono što je bilo u zatvoru - rekao je Uroš, što je razbesnelo Ivana.

Jelena se otvorila Lejdi Di kasnije i priznala šta joj smeta.

- On je nezainteresovan za mene. Kad bi videla Ivana kakav je bio kad smo ušli u vezu, slikao me stalno, donosio mi kafu u krevet. S vremenom se ohladio i misli da može da ide u rijaliti stalno, a da ja sedim kući. Ja sam njemu davno rekla da sam izgubila šest godina života s nekim ko nije želeo decu sa mnom. To ne znači da ga ne volim kao čoveka, ali ja ne mogu da ga volim kao muškarca jer ne pokazuje emocije prema meni, niti ikakvu nežnost. Ja njega prvog zagrlim u krevetu i sve na silu se radi. Ako treba da se ustane iz kreveta, ja čupam - pričala je Jelena.

Iako sa Jelenom nije dobio dete, Ivan je već otac dvoje dece. Sa nedavno diskvalifikovanom Miljanom Kulić ima sina Željka kog retko viđa, ali ni Miljana, kao ni njena majka Marija nisu imale reči hvale o Marinkoviću, iako se Miksi nadala da će se nekada promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading