BOG ME SPASAO OD ŠA: Miona konačno POKAZALA PRAVO LICE, reperu se zbog ovog njenog poteza ponovo svi smeju u FACU (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.07.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa bivšim dečkom nikad ne bi smela ovako da se šali!

BOG ME SPASAO OD ŠA: Miona konačno POKAZALA PRAVO LICE, reperu se zbog ovog njenog poteza ponovo svi smeju u FACU  (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/RTV Pink

Učesnica "Elite" Miona Jovanović koja je poremetila odnose sa celom porodicom zbog svoje rijaliti veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, tokom celog svog učešća, bila je poznata po tome što se prema dečku ne odnosi onako kako se ponašaju zaljubljene devojke.

Zbog toga su je mnogi osuđivali i spočitavali joj da i dalje gaji osećanja prema svom bivšem partneru Stanislavu Krofaku, koji je u jednom momentu i sam postao učesnik rijalitija. 

Jovanovićeva je očito i napolju nastavila da "spušta" Ša, pa je u svojoj Instagram priči objavila jednu scenu iz Bele kuće, koja joj je, po svemu sudeći simpatična, ali mnogi smatraju da nimalo nije simpatično što opet reper ispada kao predmet sprdnje.

Naime, na snimku se vidi kako se Miona zaglavila u pušionici sa još dve cimerke Slađom i Aneli , dok Ša pokušava da ih izbavi.

Dok se on napreže da razvali vrata, pita Mionu kako je uopšte uspela da se zaglavi, a ona mu odgovara da ju je Bog spasao od njega.

- Pa, kad me spopadaš... BOG ME SPASAO!

To je Elitarki iz ove perspektive očito smešno, s obzirom na to šta su sve u međuvremenu preživeli i ipak opstali zajeno. 

Međutim, mnogima se ne sviđa što Mionini postupci i dalje deluju kao da joj nije nešto posebno stalo do njega, uprkos tome što je u finalnoj noći između njega i porodice ipak izabrala njega. Bilo je i komentara da sa bivšim partnerom Stanislavom Krofakom nikad ne bi smela ovako da se šali.

Otkako je Ša izjavio da planira da je pogura u karijeri, do koje je Mioni mnogo stalo i zbog koje je, između ostalog i ušla u rijaliti, sve je više onih koji tek sada misle da je sa reperom iz koristi. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

16.07.2024 05:48

FUJ ZA MIONU KOJA JE ZLO ZA SVAKOG KOJI JE NA TAPETU...