MIONA DOBILA UPUTSTVA KAKO DA OČERUPA ŠA! Uz ova pravila će dogurati daleko, a onda reperu sledi HOROR!

Autor:

Zadruga

15.07.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživo na Pinku otkriveno zašto Miona ostaje u vezi sa Ša.

MIONA DOBILA UPUTSTVA KAKO DA OČERUPA ŠA! Uz ova pravila će dogurati daleko, a onda reperu sledi HOROR!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miona i Ša

Anita Stanojlović osvojila je prvo mesto i odnela pobedu u "Eliti", nakon čega je sinoć gostovala u specijalnoj emisiji kod Dušice Jakovljević, gde je podelila utiske sa publikom, a gledaoci su se neprestano uključivali i komentarisali učesnike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

- Meni je drago što si realna i što nisi skromna, nekako si znala da imate ogromnu podršku i lepo je što si to očekivala. Desio se veliki linč nakon svega sa Matorom i onda se pojavio Anđelo koji te je izveo na pravi put - rekla je Dušica.

- Čak je bilo prozivanja i na Rajskom ostrvu kad je dotična ispala, Mića nije osuđivao jedini, da nije bilo Anđela verovatno bi davno bila kući i sa nulom na računu. Ja sam njega srela pre rijalitija, sedela sam sa Matorom u kafiću i rekla sam joj evo ti bivši drug, od tog trenutka nisam mogla ni da sanjam da ćemo biti zajedno -rekla je Anita.

- Danas sam odmah otišla u SUP, odmah sam sredila to, prijavila sam, jer se taj telefon nalazi u Železniku, njena (Matorina) majka je rekla da ću ja telefon dobiti ako je u oči pogledam - otkrila je Anita.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

 

Uključio se novi gledalac, Milojica iz Čačka.

- Anita i Anđelo su bili moji favoriti, kao i Miona i Ša. Samo imam jednu zamerku, Mionina porodica se pozdravila sa Stanislavovom, iako su rekli da tamo više nije dobro došla. Ako se bude držala Ša, daleko će dogurati. Ne voli Stanislava, ko voli svingeraša? Babe ne znaju šta je svingeraj - rekao je Milojica.

- Da li ste primetili da nema intime između Ivana i Jelenu? - pitala je Dušica.

- Ko bi voleo tu pijanduru? Žena nije mogla više da izdrži, zaljubila se u Uroša. On u nju i ona u njega - rekao je gledalac.

- A Miona i Ša? - upitala je Dušica.

- Prava devojka, samo ako bude znala sa Ša, doguraće daleko sa karijerom. On je malo ljubomoran, ali mislim da će sad biti normalno - dodao je gledalac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading