MILJANA ZOLU TERALA NA OVO! Htela da mu se zavuče u krevet, pa odmah dobila hladan tuš! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se se učesnici zabavljaju na proslavama momačke i devojačke večeri Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, Miljana Kulić radije provodi vreme daleko od žurki, pa ne ispušta bivšeg iz vida.

MILJANA ZOLU TERALA NA OVO! Htela da mu se zavuče u krevet, pa odmah dobila hladan tuš! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola opet ne prestaju da se peckaju, a ona je sada otišla korak dalje! Naime, u trenutku mira, Miljana je Zolu pokušala da nagovori da odu u krevet kako bi imali intimne odnose, ali je on odmah oduvao rečima da mu ne pada na pamet da pristaje na tako nešto. 

Iako se se učesnici zabavljaju na proslavama momačke i devojačke večeri Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, Miljana Kulić radije provodi vreme daleko od žurki, pa ne ispušta bivšeg iz vida. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Uporedo sa ovom situacijom, Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović na tankom su ledu sa svojom vezom, pre svega zato što ona treba u rijalitiju da napravi svadbu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom po zadatku. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

On je juče tokom žurke u jednom momentu otišao da uzme sladoled, pa se osamio i seo u dvorištu, jer ga Miona nije ni primećivala, s obzirom na to da se sa cimerima provodila za sve pare uz muziku i piće na devojačkoj večeri! 

Podsećamo, učesnici Elite Miona Jovanović i njen dečko Nenad Aleksić Ša su u nikad gorem odnosu, a sve zbog toga što je ona dobila da po zadatku napravi svadbu sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Kako se u Eliti sve uveliko priprema, Miona se izletela na žurki prilikom pevanja jedne pesme, pa su svi zaključili da repera samo koristi zarad rijaliti priče.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading