ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE! Sandra Rešić VANREDNO ulazi u Elitu - Otkriveni svi planovi za večerašnji KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

17.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić imaće priliku da sve otkrije!

ŠOK ODLUKA PRODUKCIJE! Sandra Rešić VANREDNO ulazi u Elitu - Otkriveni svi planovi za večerašnji KARAMBOL!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Večerašnja specijalna emisija na TV Pink donosi nešto zaista posebno - ekskluzivnu gošću Sandru Rešić, pevačicu i bivšu učesnicu Zadruge. Dušica Jakovljević priprema neočekivane goste i intrigantne teme za ovaj ponedeljak, a Sandra Rešić će zauzeti "vruću stolicu" i otvoriti dušu o svemu što je u poslednje vreme bilo predmet velike pažnje javnosti.

Jedna od tema o kojima će Sandra Rešić progovoriti jeste ljubavno-prijateljska drama koja je uzdrmala javnost, posebno zbog uključenosti Anite, Matora, Matea i Ermine Pašović. Rešićeva će otkriti svoj ugao gledanja na ovu situaciju i koliko je zapravo bila involvirana u celu priču, pružajući gledaocima uvid u dešavanja koja su izazvala buru emocija.

Foto: Republika TV, TV Pink/printscreen

Matea Car i Sandra Rešić

Ne propustite još jednu uzbudljivu emisiju "Elite" sa Dušicom Jakovljević, samo na TV Pink, od 22 sata!

Nakon specijalne emisije "Elite", gledaoci će imati priliku da uživaju u još jednom TV sadržaju koji je postao omiljen - "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem. Ova emisija pruža priliku gledaocima i učesnicima "Elite" da se opuste i razgovaraju o dešavanjima, intrigama i događajima koji su obeležili proteklu nedelju.

Spremite se za veče ispunjeno uzbuđenjem i intrigama, jer TV Pink obećava da će večerašnji program biti nezaboravan!

Foto: ATAImages

Matea Car i Sandra Rešić i Anita Stanojlović

Rešićka je tebe namestila i sve nas, svi dokazi, svi pozivi su snimljeni. Haos sam pravila samo da dođem do vas, nikoga se niko nije javno odrekao, ni Tamara, jedino se Rešićka odrekla. Matea je bila u tvom stanu dva dana, ona je vozikala dva dana. Mi smo tražili dokaze. Neka Sreda Adams, ona je bila u dosluhu s tobom zbog Ane, zato se posumnjalo. Rešićka je dan pred tvoju svadbu bila sa Anitom i Mateom, ja sam vodila rat sa Angelinom i sve to. Tamara ništa nije znala, ima dokaze gde je Rešićka pisala da će da namesti mene i Tamaru. Pozivi su svi snimljeni. Ja sam napadala Mateu sve vreme, jedna osoba se javila i rekla mi da grešim, a kada su mi poslali jedan dokaz. On mi je dojavio da je ona upetljana, ona mi je plakala i da to nije istina. Ona je pretila Matei da ako iznese da je bila u tvom stanu, da ima neke ljude... Tamara i ja nismo znali i po mome, nisi znao i ti - rekla je Ermina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading