STRAVIČNO! Aneli NAMERNO UBILA Janjuševo dete zbog POBEDE? Monstruozne OPTUŽBE stigle u Elitu!

Autor:

Zadruga

25.06.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić raskrinkana!

STRAVIČNO! Aneli NAMERNO UBILA Janjuševo dete zbog POBEDE? Monstruozne OPTUŽBE stigle u Elitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući ne prestaje haos zbog odnosa Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a mnogi sumnjaju da su toliko dugo opstali jer su se nadali dobrom plasmanu. 

- Meni je on pričao da nikad nije bio par poput nas - rekla je Aneli.

- Ona samo laže, kanalila me je za sve. Ona sve ovo koristi protiv mene - vikao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

- On je meni pričao da niko bio poput mene i njega, da smo totalno drugačiji. Kad je bila reč o Anđelu i Aniti, on me je pitao da li stvarno mislim da bi oni pobedili, a onda je tad bila favorit. Šta sam ja tebi radila? Iznela sam ovde istinu o tebi? - pitala je ona.

- Koju istinu? Maltretirala si me ovde i ovo mi namerno gurnula pred kraj. Htela si da te vređam i o meni si pričala loše, ja sam budala - dodao je Janjuš.

- Oni bi sve pričali i to niko ne bi znao, dok nije došao dan zaljubljenih i Janjuš napušta zajednički brod - rekao je Mića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić svađa

 

- Ja tad nisam znao gde mi je glava - dodao je Janjuš.

Podsetimo, Janjuš je prekinuo sastanak i obrati se Aneli, a tokom izlaganja je rekao da će se zamonašiti ukoliko ona bude pobednica ,,Elite". 

- Ja ću da se zamonašim, ako ti pobediš u rijalitiju. Asmin je govorio da ona sve laže. Ja kažem gledaocima ako ti pobediš u rijalitiju, jer si ti kao moja žrtva, a nisi uspela da budeš žrtva od strane Asmina, čoveku su napolju verovali svi. Kad ovde budeš pobedila, ja ću da se zamonašim - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

26.06.2024 05:31

NA ŽALOST VERUJEM DA JE TAKO...ONA JE PREVARANT...U SVAKOM POGLEDU...A JANJUŠ JE ŽRTVA...KAD JE POSTALA SVESNA DA JANJUŠ NIJE MOĆAN...MENJA PLOČU...