MAJA MARINKOVIĆ OPET HOĆE DA SE OPERIŠE! Starleta se ne zaustavlja, odmah NAJAVILA ODLAZAK POD NOŽ!

Autor:

Zadruga

20.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volela bih da opet menjam nešto na licu i da operišem. Hoću da budem kao prava lutka, a sad imam neke ideje.

MAJA MARINKOVIĆ OPET HOĆE DA SE OPERIŠE! Starleta se ne zaustavlja, odmah NAJAVILA ODLAZAK POD NOŽ!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Starleta i učesnica Elite Maja Marinković kaže da će ponovo da ide pod nož jer želi da opet estetski koriguje neke stvari na svom licu. Ona je u dvorištu ispred Bele kuće pričala sa cimerkama, pa je odlučna u nameri da opet eksperimentiše.

- Volela bih da opet menjam nešto na licu i da operišem. Hoću da budem kao prava lutka, a sad imam neke ideje. Otac će da me podrži to znam, ali videću tek šta i kako kad izađem napolje. Deo honorara ide svakako na to - rekla je Maja, a cimerke su joj rekle da nema potrebe da bilo šta menja na sebi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Inače, učesnica Elite Maja Marinković prisetila se nedavno vremena kada je bila tinejdžerka, pa je objasnila da joj je otac Radomir Taki Marinković uvek dopuštao da bude ono što jeste i ništa joj nije branio, jer se zalagao za to da se deca vole najviše na svetu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

Meni otac nikada ništa nije branio i mnogo toga mi je dopuštao još kao tinejdžerki, maltene mi ništa nije branio. To je pravi roditelj, da zna kako sa detetom, a ne da tuče decu i glumi ludilo. On je znao da ako me pusti da vidim šta je dobro i šta nije, da ću za sebe da izaberem najbolje. Pričao mi je naravno šta ne valja, ali je uvek gledao da neke stvari osetim na svojoj koži, kako ih više nikad ne bih ponovila. Zato sam ja danas ovakva, drska, slobodna i ne dam na sebe jer isto tako znam i šta je pogrešno. Dozvoljavao je i da ostanem do kasno, ali sam uvek morala da se javim i kažem gde sam i sa kime - rekla je Maja, a svi su je skoncentrisano slušali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (3)

Loading
Opušteno

20.06.2024 16:24

Ma sjajno. Dokazala je da može svakog polupismenog da natera da je povali u klozetu

Opušteno

20.06.2024 16:24

Ma sjajno. Dokazala je da može svakog polupismenog da natera da je povali u klozetu

djole

20.06.2024 21:34

Ako vec hoce nesto da operise neka popravi ovu smesnu rasirenu zadnjicu.. To sto je Taki podrzava u svemu vidi se po konacom uspehu, mala, plasticna, neobrazovana supljoglava devojka koja ima dobru dusu pa daje sve svima