PORODICA STEFANI GRUJIĆ U PANICI: Strahuju da joj Zola ne NAPRAVI DETE, nakon što umalo nije OSTALA TRUDNA S MUNJEZOM! Ujak se hitno oglasio i poručio samo JEDNO!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" pred sam kraj rijalitija dala pun gas!

PORODICA STEFANI GRUJIĆ U PANICI: Strahuju da joj Zola ne NAPRAVI DETE, nakon što umalo nije OSTALA TRUDNA S MUNJEZOM! Ujak se hitno oglasio i poručio samo JEDNO!

Foto: RTV PINK printscreen

Nakon što je Stefani Grujić priznala da gaji emocije prema Lazaru Čoliću Zoli, koji se motao oko nje sve vreme otkako je njen bivši rijaliti dečko Danijel Dujković Munjez napustio rijaliti, te ušla u u ljubavni odnos sa njim, oglasio se njen ujak Miloš. 

On je prokometarisao vezu svoje sestričine, kao i njeno ponašanje u rijalitiju, pa dao svoju procenu da li joj vidi svetlu budućnost sa Zolom.

- Povodom odnosa nama dragih ljudi, stvarno lepo i osvežavajuće. Mnogo nam je drago da se Stefani smeje, šali, da se probudila, da ne daje na sebe. Ona je izgradila ozbiljan karakter i ne može na nju tek tako... Uvek je korektna i poštena, ispoštovala je svaku osobu - rekao je njen ujak, pa dodao:

Republika

Foto: printskrin

Stefani Grujić se mnogo više smeje otkako je sa Zolom

- Što se tiče Mister Z. verujte mi da se nije ništa desilo, kamere su možda želele i tražile uglove, kako bi snimile taj momenat intime, ali se ipak nije desio. Nadamo se, tj. pretpostvljamo da se neće ni desiti dok ne izađu napolje, a pitanje je da li će se desiti i napolju. Sada je najbitnije da se Stef oporavi, detoksikuje, da u finiš i finale uđe bez tenzija, ali i spremna za slavlje kakav god rezultat bio.

Podsećanja radi, Stefani je, pre nego što je ušla u novi odnos, sumnjala na moguću trudnoću, dok se njen bivši napolju radovao tome. Munjez je, po svom izlasku, nastavio da bodri Grujićevu, ističući da ima apsolutno poverenje u nju, bez obzira što je Zola ne ostavlja na miru. Međutim, kada je ona iznenada priznala da nije imuna na Zolino udvaranje i da je i sama osetila nešto prema njemu, promenio je ploču.

Dujković je ubrzo na svom Instagram profilu umesto slika sa Stefani, počeo da kači objave iz provoda, pa je za jedno veče podelio slike sa dve različite devojke. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading