SPREMITE SE DA POVRAĆATE KAO NIKAD DO SAD: Zbog gadnih scene PRLJAVŠTINE u Eliti igra ŽELUDAC, neće vam biti dobro (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.05.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako nešto još nije viđeno!

SPREMITE SE DA POVRAĆATE KAO NIKAD DO SAD: Zbog gadnih scene PRLJAVŠTINE u Eliti igra ŽELUDAC, neće vam biti dobro (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok

U svakoj novoj sezoni rijalitija, Veliki Šef se trudi da unutrašnjost kuće i celokupno imanje izgledaju besprekorno, ali učesnici ubrzo izgube interesovanje i očigledno ne vode dovoljno računa o higijeni. Najnoviji snimak koji kruži društvenim mrežama jasno pokazuje kakvo je stanje u kuhinji, gde je sudopera puna prljavštine i zapušena, ali njih to nije sprečilo da i dalje peru svoje suđe, ignorišući problem.

Ova situacija izazvala je ogorčenje korisnika društvenih mreža, koji su se pitali je li moguće da se i dalje koristi začepljena sudopera, kao i da li takmičari "Elite" zaista nemaju nameru da se dohvate posla i konačno očiste i srede prostor u kojem već mesecima unazad borave.

Je l' moguće da i oni i dalje peru i pune ovu začepljenu sudoperu? - pisali su korisnici društvenih mreža.

Inače, Gordana Goca Džehverović, koja svakog utorka zatiče haos u kući, organizovala je hitan sastanak i podelila zadatke učesnicima, ali nakon njenog odlaska, situacija se brzo vratila na staro. Očigledno je da uprkos upozorenjima, učesnici ne pokazuju dovoljno poštovanja prema kući i trudu osoba koje su im obezbedile uslove za boravak u rijalitiju.

- Jao, šta je ovo sa kupatilom, kakva je ovo prljavština, vi ovo niste čistili od prošle nedelje - drala se Goca nedavno, a učesnici "Elite" su zaćutali, jer su shvatili da je ona za sve u pravu, međutim, nisu bili voljni da je i poslušaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading