ĆERKA STANISLAVA KROFAKA PROŽIVLJAVA HOROR, BESNA KAO RIS NA OCA: Zbog necenzurisanog snimka njegove vrele akcije ne sme da izađe na ulicu!

Autor:

Zadruga

16.05.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka je razvezala jezik, pa poručila da njenog oca treba da bude sramota svega što joj je priredio.

ĆERKA STANISLAVA KROFAKA PROŽIVLJAVA HOROR, BESNA KAO RIS NA OCA: Zbog necenzurisanog snimka njegove vrele akcije ne sme da izađe na ulicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak

Vanesa Krofak, ćerka učesnika rijalitija "Elita" Stanislava Krofaka, oštro je osudila očevo ponašanje nakon što je on imao intimne odnose sa Majom Marinković pred kamerama. Stanislav je prethodno obećao Vanesi da neće više imati "žestoku akciju" pred kamerama, ali je očigledno prekršio to obećanje.

Vanesa je izrazila svoje nezadovoljstvo javno, ističući da svako treba da odgovara za svoje postupke. "Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje", istakla je ona, naglašavajući da se ponosi svojim integritetom i zrelošću.

Vanesa je istakla da je ponosna što nije podlegla pritiscima i što je odlučna da stane iza svojih uverenja.

Republika

Foto: tv pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Dela govore više od hiljadu reči, stav je stav, a govoriti jedno raditi drugo je foliranje. Ovakve osobe mene ili moje bližnje u usta da uzimaju smešno... Ponosna sam, jer su mislili da mi je mama govorila šta da pišem, jer to govori samo jedno, a to je da sam pametna i zrela šta očito ljudima bez mozga nije jasno. Nije me sramota, ja sam Vanesa, nisam Stanislav, ja stojim ponosno i gledam sebe i predstavljam sebe svojim delima ne njegovim. Njega treba biti sramota, ne mene - naglasila je Vanesa, kako prenosi Pink.

Stanislav Krofak i Maja Marinković su više puta bili predmet medijske pažnje zbog svoje veze u rijalitiju "Elita". Njihovi postupci su izazvali različite reakcije, a Vanesa je sada javno istakla svoje neodobravanje očevog ponašanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading