HOROSKOP ZA SUBOTU 1. JUN! Device - problematični pregovori, Strelci - zanimljivo poznanstvo!

Autor:

Lifestyle

01.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA SUBOTU 1. JUN! Device - problematični pregovori, Strelci - zanimljivo poznanstvo!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, danas ćete biti u situaciji da se reorganizujete i ponovo odredite najveći prioritet. Problemi u odnosu s kolegama. Bikovi, mogućnost konflikta na poslu. Budite oprezni u komunikaciji s nadređenima da ne biste narušili reputaciju. Blizanci, postoji mogućnost zastoja na poslu. Prioritet će vam biti neki projekat s kojim već kasnite. Rakovi, budite oprezni s finansijama. Moguća komplikovana situacija u saradnji s jednim starim poslovnim partnerom. Lavovi, nepredviđene prepreke mogu da iskrsnu u okviru važnog posla. Oprez u komunikaciji s nadređenima. Device, pregovori mogu postati problematični. Problem s poslovnim saradnikom rešićete fleksibilnošću i kompromisom.

Vage, pred vama je uzbudljiv period na ljubavnom planu. Slobodni mogu upoznati zanimljivu osobu na putovanju. Škorpije, između vas i partnera pojavila se sumnja. Samo otvorenim razgovorom uspećete da povratite poverenje. Strelci, očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, a moguće je mnogo više od flerta. Jarci, vi i partner zauzimate suprotne stavove u vezi s budućnošću i neophodno je kompromisno rešenje. Vodolije, planirate zajednički izlazak ili kraće putovanje s partnerom. Predstoji dalja harmonizacija vašeg odnosa. Ribe, odnos s partnerom ulazi u mirnije vode. Moguće je zajedničko putovanje.

Što se zdravlja tiče, Strelce će mučiti zubobolja, Jarce alergija...

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading