ALEKSANDRA PROVOCIRA MAJU MARINKOVIĆ? Ova poruka ne sme ući u Elitu, ako starleta sazna napraviće HAOS!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić napravila haos na društvenoj mreži Instagram!

ALEKSANDRA PROVOCIRA MAJU MARINKOVIĆ? Ova poruka ne sme ući u Elitu, ako starleta sazna napraviće HAOS!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Popularna starleta Aleksandra Nikolić ponovo je privukla pažnju javnosti, ali ovog puta ne zbog svog glamuroznog izgleda ili poslovnih poduhvata, već zbog novog incidenta na društvenoj mreži Instagram. Njeni verni fanovi su primetili da je Aleksandra obukla isti komplet koji je nosila i njena ljuta rivalka Maja Marinković još letos, što je izazvalo pravu buru komentara i spekulacija.

Ovaj neočekivani potez Aleksandre Nikolić nije prošao neprimećeno među njenim pratiocima na Instagramu, koji su odmah reagovali na ovu situaciju. Mnogi su uporedili fotografije Aleksandre i Maje u istom kompletu, ističući sličnosti u izboru odevnih komada i postavljajući pitanje da li je ovo bio slučajan izbor ili svesna provokacija.

 


Nakon što su fotografije postale viralne, društvene mreže su preplavljene komentarima o ovom incidentu, a fanovi su podeljeni u mišljenjima. Dok su neki podržavali Aleksandru i smatrali da je reč o slučajnosti, drugi su bili uvereni da je reč o namernom kopiranju od strane starlete.

Javne ličnosti su takođe dale svoje komentare na ovu temu, izražavajući različite stavove. Neki su osudili Aleksandru Nikolić zbog nedostatka originalnosti, dok su je drugi podržali, tvrdeći da je reč o uobičajenoj praksi u svetu slavnih.

Foto: ATA Images, Instagram.com

Aleksandra Nikolić i Maja Marinković

 


Ova situacija dodatno je podgrejala već postojeće tenzije između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković, koje su poznate po svom turbulentnom odnosu. Njihove svađe i konflikti su često bili tema brojnih tabloida i rijaliti emisija, a ovaj incident samo je dodatno podstakao medijsku pažnju.

Na pitanja novinara o ovom događaju, Aleksandra Nikolić je odlučila da se ne oglašava, ostavljajući prostor za tumačenje njenih postupaka. Ovo je dodatno podstaklo spekulacije i rasprave među javnošću o motivima iza ovog poteza.

Iako je ova situacija izazvala dosta pažnje na društvenim mrežama, ostaje da se vidi da li će odnos između Aleksandre Nikolić i Maje Marinković nastaviti da bude predmet interesovanja javnosti ili će se ova kontroverza brzo zaboraviti. Jedno je sigurno - ova dva imena i dalje će privlačiti pažnju medija i publike svojim potezima i postupcima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading