ŠOK: Mbape ne igra finale Kupa Francuske!

Autor:

Sport

23.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Francuz definitivno okončao svoju epizodu PSŽ-u?

ŠOK: Mbape ne igra finale Kupa Francuske!

Foto: www.profimedia.rs

Trener Pari Sen Žermena, Luis Enrike, najavio je da će u finalu Kupa Francuske protiv Olimpika iz Liona igrati samo fudbaleri koji su to zaslužili. On je istakao da će biti od ključnog značaja da se vidi ko je spreman da istrči na teren, te da će samo oni koji zaista žele da igraju dobiti priliku da se pokažu.

- Videćemo ko je spreman, a ko nije spreman da igra, ko to želi, a ko ne želi - naveo je Enrike.

Mediji su spekulisali da bi Kilijan Mbape, koji je nedavno potvrdio da će napustiti klub na kraju sezone, mogao propustiti finalni meč Kupa Francuske. Mbape je odbio da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, nagoveštavajući da će se najverovatnije pridružiti madridskom Realu. Tokom ove sezone, Mbape je odigrao impresivnih 47 utakmica i postigao 44 gola za PSŽ.

U subotu od 21 čas, stadion u Lilu će biti poprište finalnog duela između Pari Sen Žermena i Olimpika iz Liona. Očekuje se da će ovaj meč biti prava fudbalska poslastica, a navijači već s nestrpljenjem iščekuju ishod ove utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading