HITNO SAOPŠTENJE JOVANE JEREMIĆ: Nakon usvajanja SRAMNE Rezolucije o Srebrenici, voditeljka Pinka poručila SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka prekinula ćutnju, obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću!

HITNO SAOPŠTENJE JOVANE JEREMIĆ: Nakon usvajanja SRAMNE Rezolucije o Srebrenici, voditeljka Pinka poručila SAMO JEDNO! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Danas je na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku usvojen sraman predlog Rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici. Glasanje je rezultiralo sa 84 glasa za, 19 protiv i 68 uzdržanih zemalja. Ova odluka je izazvala različite reakcije širom sveta, a jedna od njih dolazi i od naše poznate voditeljke, Jovane Jeremić.

Naime, Jeremićeva, poznata voditeljka jutarnjeg programa i popularno lice televizije Pink, oglasila se putem svog Instagram profila pruživši podršku Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. Kako se može videti na fotografiji koju je objavila, ona je istakla koliko je ponosna na čoveka koji vodi našu zemlju, podelivši njegovu fotografiju kako ljubi srpsku zastavu.

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić podržala Aleksandra Vučića na Instagramu

- Ponosna na svog predsednika - napisala je Jovana Jeremić. 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da javne ličnosti iz Srbije izražavaju podršku našem predsedniku u vezi sa ovim pitanjem. Muzička zvezda Jelena Karleuša takođe je javno stala uz predsednika, ističući da je "Srbiju treba braniti od istorijske bruke" koja bi mogla da proizađe iz ove rezolucije.

Svim srcem uz predsednika svoje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemenit srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nevena

24.05.2024 00:28

Lepo ljudi kazu: trebao je tebe povesti takvu blesavu i ruznu.

Srb

24.05.2024 12:47

E naka si se i ti oglasila. Sada je predsedniku lakše jer zna da njegova borba nije bila uzaludana i da si ti ponosna na njega.

Kalc

24.05.2024 15:46

Tata ti je baš štedeo materijal kad te pravio ... Aj sve ali što ti ne napravi više mozga ... Kao da je bitno koga ti podržavaš ... Jadio , jadna ...