OPLJAČKAO PEKARU NA PETLOVOM BRDU: Lopova snimile kamere! (VIDEO)

Autor:

Hronika

20.05.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krađa se desila u 14.30 časova u pekari "Pekara 23" na Petlovom brdu.

OPLJAČKAO PEKARU NA PETLOVOM BRDU: Lopova snimile kamere! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nadzorne kamere su snimile krađu u pekari "Pekara 23" na Petlovom brdu, koju je izveo nepoznati muškarac. Na video snimku koji je podeljena na Instagram stranici "serbialive_beograd" može se videti kako muškarac, dok je čekao da bude uslužen, prilazi pultu i otvara kasu. Iako se čini da u kasi nije bilo puno novca, lopov je ipak uzeo novac i stavio ga u džep pre nego što je napustio objekat.

- Krađa se desila danas u 14.30 časova, u "Pekari 23", na Petlovom brdu - navodi se ispod videa. 

 

 

Krađa se desila u 14.30 časova u pekari "Pekara 23" na Petlovom brdu, a na snimku se vidi kako lopov pažljivo pretražuje kasu pre nego što uzima novac. Iako nije naznačeno koliko novca je uzeo, pretpostavlja se da nije reč o velikoj sumi.


Video snimak krađe izazvao je reakciju javnosti nakon što je podeljen na društvenim mrežama. Mnogi su osudili postupak lopova, ističući važnost nadzornih kamera u otkrivanju ovakvih dela. Takođe, istaknuto je da je važno da se počinioci ovakvih dela identifikuju i odgovarajuće kazne.

Pozivaju se nadležni organi da reaguju i preduzmu mere kako bi se identifikovao počinilac ovog krivičnog dela. Takođe, važno je da se preduzmu mere kako bi se poboljšala bezbednost i zaštita objekata od ovakvih incidenata.

Krađa u pekari na Petlovom brdu pokazuje koliko je važno da objekti imaju nadzorne kamere radi zaštite od potencijalnih kriminalnih aktivnosti. Snimak ove krađe takođe ukazuje na važnost saradnje javnosti i nadležnih organa u identifikaciji počinilaca i sprovođenju odgovarajućih mera kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading