GOTOVO: Liverpul ima novog trenera, Holanđanin preuzeo dirigentsku palicu od Klopa!

Autor:

Sport

20.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redsi kreću novu eru.

GOTOVO: Liverpul ima novog trenera, Holanđanin preuzeo dirigentsku palicu od Klopa!

Foto: www.profimedia.rs

Holandski stručnjak Arne Slot zvanično je imenovan za novog menadžera Liverpula. On će zameniti Jirgena Klopa na klupi nakon što je ovaj emotivno oprostio od Enfielda juče. Klopu je devet godina bio na čelu tima, ali je ranije ove sezone odlučio da se povuče na kraju kampanje. On je sinoć potvrdio da će Slot preuzeti vođstvo, dok je održavao govor pred navijačima Liverpula nakon njihove pobede od 2.0 protiv Vulvsa.

Holanđanin će početi sa radom 1. jula - pod uslovom da dobije radnu dozvolu. Predsezonski treninzi Liverpula trebalo bi da počnu u julu, što znači da će imati nekoliko dana da se snađe u novoj kancelariji pre nego što se igrači vrate sa odmora. Prema pisanju The Telegrapha, Slot je navodno potpisao trogodišnji ugovor sa Crvenima. Takođe se navodi da će mu prvi zadatak biti da pomogne Darvinu Nunezu i nekoliko njegovih saigrača da ostvare svoj puni potencijal.

 

 

Slot dolazi na Anfield kao novi lider nakon velike ere Jirgena Klopa. Sa sobom donosi novu energiju i ideje, a njegov prvi zadatak biće da osigura da tim nastavi da napreduje i ostvari visoke rezultate. Iako će imati samo nekoliko dana da se pripremi pre početka predsezonskih treninga, Slot će morati brzo da se prilagodi i uspostavi svoj autoritet u ekipi. 

Dolazak Arnea Slota na Anfield obećava uzbudljivu novu fazu za Liverpul. Sa novim menadžerom na čelu, očekuje se da će klub nastaviti da se takmiči na najvišem nivou i da će Slot doneti svežu perspektivu i ideje u tim. Navijači Crvenih sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će novi menadžer voditi njihov voljeni klub ka novim uspesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading