HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ NAKON MILJANINE PRESUDE: Pocepala je papir jer...

Autor:

Zadruga

20.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić tvrdi i da Matora laže!

HITNO OGLAŠAVANJE MARIJE KULIĆ NAKON MILJANINE PRESUDE: Pocepala je papir jer...

Foto: Pink, red tv

Bivša zadrugarka Marija Kulić, majka aktuelne učesnice "Elite" Miljane Kulić, oglasila se nakon što je Jovana Tomić Matora u rijalitiju iznela tvrdnje da je dobila Miljanu na sudu. Matora je u razgovoru sa cimerima otkrila i da je Miljana Kulić u sudnici napravila haos, kao i da je pocepala papire za tužbu za razvod braka od Anite Stanojlović.

- Laže Matora. Nije Miljana osuđena. Dobila je prošle godine parnicu, ali će sada krivica da se prilozi gde nije osuđena i da se vrati na ponovno suđenje, jer je to za isto delo - rekla je Marija za "Espreso", a onda potvrdila priču da joj je Miljana pocepala tužbu za razvod braka jer je mislila da je tu pisalo nešto protiv nje.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

- Jeste joj Miljana pocepala taj papir jer je mislila da se sa advokaticom dogovara nešto protiv nje, a to je u stvari bilo nešto za razvod. Sudija je pitala Matoru jer je vikala da li hoće nju da pošalje na veštačenje, a Miljana se posvađala sa Matorinom advokaticom što joj daje papire za druge stvari na ovom suđenje, zašto joj nije odnela u Šimanovcima - rekla je Marija.

Marija tvrdi i da Miljana nema kaznu, kao i da je doneta presuda da mora da se javlja psihijatru jednom mesečno.

- Nema Miljana kaznu. Doneta je presuda. Ima javljanje psihijatru jednom mesečno - završila je Marija Kulić za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading