ADEM LJAJIĆ DRES MENJA, ALI ĆUD NIKADA: Fudbaler već bio u PROBLEMU ZBOG ALKOHOLA i LUDIH ŽURKI

Autor:

Sport

19.05.2024

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač Novog Pazara često zaboravi da se ponaša kao sportista.

ADEM LJAJIĆ DRES MENJA, ALI ĆUD NIKADA: Fudbaler već bio u PROBLEMU ZBOG ALKOHOLA i LUDIH ŽURKI

Foto: Starsport

Adem Ljajić (32), fudbaler Novog Pazara koji je stekao veliku slavu i igrao i za reprezentaciju Srbije, uhapšen je juče rano ujutro u jednom hotelu u Novom Beogradu. "Spremajući" se za utakmicu protiv Železničara iz Pančeva, on se ubio od alkohola veče pre. To je bio povod za svađu i nasilničko ponašanje prema radniku hotela koji je pokušao da ga obuzda.

Kako se navodi, Ljajić i još jedno NN lice jutros su po svaku cenu želeli da popiju piće u hotelskom baru, a nakon što im je recepcioner rekao da isti ne radi, usledile su salve uvreda i pretnje. Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem, on je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policiji, iz kog razloga je doveden u PS. Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti, a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Da skandal bude veći, Ljajiću ovo nije prvi put da je u problemu zbog alkoholisanja. Kada je igrao za Bešiktaš, turski mediji su tokom sezone 2020/2021 danima pisali da Adem navodno ima problem, da ga muči kojekakva depresija, i da utehu traži u kućnim žurkama i alkoholu na šta se žale komšije.

Foto: Tanjug/AP

Adem Ljajić imao problema i u Turskoj

 

Ali ni to nije sve. Prema pisanju lista Hurijet, sadašnji vezista Novog Pazara napravio je problem u Istanbulu kada je u vreme pandemije koronavirusa kršio javni red i mir. Ljajić je organizovao bučne žurke, uz alkohol, na šta su se žalile komšije i prijavile ga u klubu. Iz Bešiktaša su odmah upozorili Ljajića da ne radi više takve stvari i uputili su poslednje upozorenje pred raskid ugovora.

Osim toga, pamti se i njegova svađa sa bivšim selektorom Srbije i upokojenom legendom domaćeg fudbala Sinišom Mihajlovićem. Povod je bio taj što je Adem odbio da peva himnu Bože pravde uoči mečeva, a Miha ga je zbog toga odstranio iz nacionalnog tima. To mu nije jedina svađa sa trenerom, pošto je u Italiji imao fizički sukob sa Deliom Rosijem. Kada ga je on izveo iz igre, Ljajić mu je uputio ružne reči, a italijanski stučnjak je nasrnuo na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading