CRVENO-BELI PRODAJU BISER: Na Marakanu stiže 1.000.000 evra

Autor:

Sport

19.05.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ime novog kluba mladog fudbalera čuva se u tajnosti.

CRVENO-BELI PRODAJU BISER: Na Marakanu stiže 1.000.000 evra

Foto: Starsport

Andrija Radulović sa saigračima iz Crvene zvezde

Crvena zvezda je prošlog leta pustila talentovanog Andriju Radulovića u Vojvodinu bez obeštećenja, ali se situacija sada drastično promenila i na Marakanu će stići ogroman novac. Naime, prelaskom u klub iz Novog Sada, postignut je dogovor da šampionu Srbije pripadne 50 odsto od budućeg transfera.

Radulović je ove sezone ostvario izvanredne rezultate, postigavši sedam golova uz 10 asistencija na 37 utakmica u Superligi Srbije. Ovaj impresivan učinak privukao je pažnju mnogih klubova, a prema informacijama Mozzart sporta, trku za njegovo angažovanje dobio je jedan klub iz MLS lige. Iako se ime novog kluba Radulovića čuva u tajnosti, poznato je da će na račun Vojvodine leći čak 2.000.000 evra. Prema ranije postignutom dogovoru, Crvena zvezda će dobiti tačno 1.000.000 evra, što je zaista značajna suma za momka na kog se prvobitno nije računalo.

Foto: Starsport

Andrija Radulović


Očekuje se da će letnji prelazni rok u Americi formalno početi 18. jula, a do tada se očekuje da ceo posao bude i zvanično zaključen. Ovaj transfer predstavlja veliki uspeh za mladog fudbalera, ali i za Crvenu zvezdu koja će profitirati značajnom sumom novca. S obzirom na Radulovićev impresivan napredak i učinak ove sezone, ovo je još jedan dokaz koliko se talenat i posvećenost mogu isplatiti u svetu fudbala.

Prelazak u MLS ligu otvara nove mogućnosti za Andriju Radulovića, pružajući mu priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnom nivou. Ovo je takođe važan korak za srpski fudbal, jer se talentovani igrači sve više prepoznaju i dobijaju priliku da igraju u jakim inostranim ligama.

Transfer Andrije Radulovića u MLS ligu predstavlja veliki uspeh za sve uključene strane. Ovaj mladi fudbaler je svojim radom i zalaganjem zaslužio priliku da pokaže svoj talenat na međunarodnoj sceni, dok Crvena zvezda ostvaruje značajan prihod od ovog transfera. Očekuje se da će Radulović nastaviti da beleži uspehe u svojoj karijeri i da će ovaj transfer biti samo početak njegovog velikog fudbalskog puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading