RIALDA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije TRUDNE bivše zadrugarke, evo kako izgleda u PETOM mesecu (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donela odluku sa povuče iz javnosti!

RIALDA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije TRUDNE bivše zadrugarke, evo kako izgleda u PETOM mesecu (FOTO)

Foto: instagram.com/queenrialda

Pevačica Rialda Karahasanović iznenadila je javnost vestima o svojoj trudnoći, odlučivši da podeli svoju sreću sa pratiocima na društvenim mrežama. U petom mesecu trudnoće, bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" je odlučila da se povuče iz medijskog života kako bi se posvetila pripremi za novu ulogu - ulogu majke.

Naime, Rialda je na društvenoj mreži Instagram objavila romantične fotografije sa svojim partnerom, ističući kako je vreme da se malo povuče iz javnosti i pripremi za nove uloge i dešavanja. Pevačica je ovom prilikom pokazala i trudnički stomak, te sa svojim pratiocima podelila kako izgleda u blagoslovenom stanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

- Želim da se zahvalim svima na lepim željama i čestitkama. Sada je vreme da se malo povučem kada su nastupi u pitanju i pripremim za neke uloge i nova dešavanja - napisala je Riala u okviru svoje objave na svom Instragram profilu.

Podsećanja radi, krajem marta ove godine portal Republika ekskluzivno je otkrio da je pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović u drugom stanju i da čeka dete sa svojim verenikom Elvisom Biberovićem. Njih dvoje su se verili dok su boravili na Maldivima.

Povodom trudnoće, Rialda se oglasila i potvrdila naše navode i otkrila da je u petom mesecu trudnoće.

- Nisam planirala da pričam o trudnoći, ali kada se već saznalo, onda je u redu i da potvrdim. Hvala vam na čestitkama - rekla je kratko Rialda za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading