PRODUŽETAK NADE, ILI KRAJ SERIJE: ABA liga dobija svog novog šampiona? Evo gde možete pratiti treći meč finala plej-ofa regionalne lige!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.05.2024

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li priča biti okončana nakon samo tri finalna meča?

PRODUŽETAK NADE, ILI KRAJ SERIJE: ABA liga dobija svog novog šampiona? Evo gde možete pratiti treći meč finala plej-ofa regionalne lige!

Foto: Starsport

U prva dva finalna susreta plej-ofa regionalne ABA lige, Crvena zvezda ja na svom parketu u beogradskom hramu košarke ostvarila isto toliko pobeda (85:82, 80:73) i stigla je na korak da nakon sezone pauze, ponovo prigrabi trofej najbolje ekipe na Jadranu.

U nedelju veče, ljubitelji košarke imaju priliku da uživaju u trećoj utakmici finalne serije ABA lige između večitih rivala - Partizana i Crvene zvezde. Crveno-beli trenutno vode sa 2:0 u seriji, ali Partizan će imati priliku da se pokaže pred domaćom publikom i pokuša da smanji prednost večitog rivala.

Za sve zainteresovane, važno je napomenuti da će ovaj uzbudljivi duel biti prenošen na dve televizijske stanice - Arena Sport Premijum 1 i B92, a najvažnije detalje iz Beogradske Arene imaćete priliku da ispratite i na portaku Republika.rs. Ovo pruža priliku širokoj publici da prati meč iz udobnosti svog doma ili putem mobilnih uređaja.

- ABA liga, plej-of, finale:

Parzitan (Beograd) - Crvena zvezda (Beograd)

Datum: Nedelja, 19. maj

Početak: 20.30 časova

Rezultat u seriji: 2:0 u korist Crvene zvezde

Foto: Starsport

Ko će koga ovoga puta nadmudriti?

 

Iako se Crvena zvezda nalazi u vođstvu, prema kladionicama, Partizan se smatra favoritom treće utakmice. Kvota na njihov trijumf iznosi oko 1.30, što dodatno podiže tenziju i očekivanja pred ovaj susret.

Uoči treće utakmice, trener Partizana, Željko Obradović, istakao je značaj podrške navijača. Pozvao je svoje pristalice da ih bodre kao što su to činili tokom cele sezone, ističući važnost fer i sportske atmosfere na terenu. Obradović je naglasio da je potrebno da se fokus stavi isključivo na košarku, te da se izbegavaju nepotrebni incidenti.

Očekuje nas uzbudljiv sportski spektakl i verujemo da će ljubitelji košarke uživati u duelu između Partizana i Crvene zvezde, koji će definitivno doneti još uzbuđenja i neizvesnosti u ovoj finalnoj seriji ABA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading