UZNEMIRUJUĆE IZDANJE TARE SIMOV: Bolest uzela maha, ne može da drži DETE U RUKAMA! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka objavila šok fotografiju!

UZNEMIRUJUĆE IZDANJE TARE SIMOV: Bolest uzela maha, ne može da drži DETE U RUKAMA! ŠOK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, već mesecima unazad nalazi se u centru skandala zbog turbulencija u odnosu sa sada već bivšim partnerom i ocem svog deteta, Danilom Raičevićem. Njihovi sukobi su neretko bili javno ispostavljeni preko društvenih mreža, što je izazivalo veliku pažnju medija i njihovih pratioca. Simova se sada ponovo obratila putem svog Instagram naloga, te svojim rečima zabezeknula mnoge.

Naime, Tara je upozorila sve devojke da se paze kome rađaju decu, te da iz njenog primera nauče da vole sebe i ne dozvole partneru da ih ponižava.

 - Meni je drago što nakon svega ostajem pri sebi i ne dozvoljavam da me gnusne uvrede koje se iznose mesecima na moj račun ne dotiču. Svako govori o sebi! Zapamtite svako kome sam ikada pomogla i dala ruku pomoći mi je tu istu ruku do ramena sekao, pazite s kim spavate, pazite koga volite, a i pazite kome rađate decu. Ne dozvolite, žene, da budete u mojoj koži da neko drži "lajvove" po socijalnim mrežama i da priča o mom telu kao obeščašćenom, volite sebe kad ja nikad nisam znala, učite iz mog primera i volite sebe - napisala je Tara i dodala uz narednu fotografiju dopisivanja sa svojom bivšom svekrvom:

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov se oglasila na Instagramu

 - Zloba i pakost su stvari sa kojima se morate boriti kad god pomislite nekome loše setite se da imate roditelje koje upropašćavate svakog dana - glasio je Tarin komentar koji se samo nadovezao na poruku Danilove majke.

- Tara, kad je najteže tebi i meni, seti se ovoga što ti kažem. On je bio jedno veselo, prepametno, osećajno, divno dete i ne znam gde je to dete nestalo. 

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov se oglasila na Instagramu

Međutim, najveći šok usledio je kada je Simova objavila fotografiju svojih golih leđa, te tako pokazala da je još više smršala, kao i da se zbog celokupne situacije razbolela, zbog čega sina ne može da drži u rukama.

- Ne dozvolite, majke, da se zbog nekog prepolovite i ne dozvolite sebi da se razbolite do mere da dete ne možete da držite u rukama, ne jedite se jer su drugi roditelji bolesni, ne zamerajte kad vas vređaju, oprostite svima i Bog će vas čuvati - napisala je Tara u svojoj objavi na pomenutoj socijalnoj platformi.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov se oglasila na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nidzo

05.05.2024 11:35

Ako ti toliko menjas partnere i uvek oni nevaljaju pa zapitaj se koji ti problem imas sama sa sobom ocigledno

Odgovori 12 6
Nedo

06.05.2024 16:59

Konačno si trebala das dozoveš pameti. Zar ti nije bilo dosta klošarenja i uličarskog ponašanja po BGD Umesto dasi poš[tovala ovu divnu porodicu, kao i Danila, oca preslatkog dečaka, ti nasavljaš po starom, koja se za crtu....kako reče Danilo. Nisi dostojna ovog mladića i sortiste iz Niša. Verovatno ništa nije znao o tvojoj prošlosti .. Sad treba da traži staratejstvo i da ti oduzme dete, jer ti nisi u stanju sebe da kontrolišeš.