DANKIN UBICA SE SMEJAO NA GROBLJU: Ni trunke duše! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGARFU! SPECIJALNI DODATAK: TAJNE AKCIJE PROTIV OVK

Autor:

Vesti

19.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

DANKIN UBICA SE SMEJAO NA GROBLJU: Ni trunke duše! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGARFU! SPECIJALNI DODATAK: TAJNE AKCIJE PROTIV OVK

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić, Facebook

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 19. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

NAJVEĆA ZAMKA ZA SRBIJU I VUČIĆA

Ubedljivo najpopularniji političar nateran da se bavi teškom borbom u međunarodnoj areni i tako gotovo potpuno odvoji od kampanje. Sednica Generalne skupštine UN o sramnoj rezoluciji o Srebrenici dva puta je odlagana i konačno će se, kako sada stvari stoje, održati u četvrtak 23. maja. U međuvremenu, održana je i sednica Komiteta ministara u Savetu Evrope, a predsednik Aleksandar Vučić morao je i u Kotor na samit EU - zapadni Balkan. U svakom slučaju, šef države u Njujork će ići naredne sedmice, u samom finišu kampanje za izbore u Srbiji. 

DANKIN UBICA SE SMEJAO NA GROBLJU: Ni trunke duše

Dejan Dragijević, koji je priznao da je svirepo ubio dvogodišnju Danku Ilić, na sahrani majke Svetlane (69) u selu Zlot ponašao se potpuno opušteno, kao da nije vinovnik jezivog zločina. Podsetimo, Svetlana je sahranjena u petak na seoskom groblju pored sina Dalibora, 40 dana posle njegove smrti. Sahrani su, uz dozvolu suda, prisustvovali njen muž Radoslav i drugi sin Dejan, koji su potom vraćeni u zaječarski pritvor. Zlot je ceo dan bio pod opsadom policije i nikom, osim članova porodice, nije bilo dozvoljeno da prisustvuje opelu u mesnoj crkvi i poslednjem oproštaju od preminule. 

ANĐELKO AĆIMOVIĆ: ŠAPIĆ JE PLAKAO SA NAMA

Anđelko Aćimović, otac male Angeline koju je u suludom piru u "Ribnikaru" ubio monstrum Kosta Kecmanović, i u petak je potvrdio da je Aleksandar Šapić čovek koji je najviše pomogao porodicama pobijene dece, ali da je to sve radio u tišini, daleko od medijske pompe.

- Gradonačelnik je mirno došao kod svake porodice. Ponudio pomoć, uradio je sve što znamo, platio je troškove sahrana, svakoj porodici je pomogao finansijski, i sada, pre kraja godinu dana, ponovo je obezbedio finansijsku pomoć svima. Ovog puta i ljudima iz Orašja i Dubone i to je gest koje zaslužuje svako poštovanje, ali taj čovek se nigde s tim nije eksponirao, on to nije želeo - rekao je Anđelko gostujući na K1 televiziji.
PIJANI LJAJIĆ NAPAO POLICIJU

Fudbaler Novog Pazara i nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić (33) priveden je juče jer je divljao u beogradskom hotelu "Holidej in", a potom napao i policajce. On je juče pušten iz pritvora i sledi mu prijava zbog niza krivičnih dela koje je počinio u kratkom roku, a utvrđeno je da je u krvi imao čak 2,2 promila alkohola.
Naime, recepcioner Nenad Živković u 5.47 juče ujutro prijavio je da ga je napao Ljajić, koji je bio smešten u tom hotelu uoči utakmice 36. kola Superlige Srbije protiv Železničara u Pančevu.

SPECIJALNI DODATAK: TAJNE AKCIJE PROTIV OVK

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 19. maj 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading