DENVER U VELIKOM PROBLEMU PRED MEČ SA MINESOTOM: Jokiću i Nagetsima ovo nikako ne ide u korist!

Autor:

Sport

10.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver pred teškim zadatkom.

DENVER U VELIKOM PROBLEMU PRED MEČ SA MINESOTOM: Jokiću i Nagetsima ovo nikako ne ide u korist!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaš Minesote, Rudi Gober biće spreman za treći meč polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige protiv Denvera, potvrđuju američki mediji. Nakon sjajnog učinka u prvom meču serije, Gober je propustio drugi meč zbog važnog privatnog događaja - rođenja deteta. Ipak, francuski košarkaš se vratio u tim i očekuje se da će biti ključni deo Minesotine u narednom duelu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Gober je bio neizostavan deo Minesotinog uspeha u prvom meču, postigavši šest poena, a posebno se istakao sa 13 skokova, tri asistencije i blokadama. Njegovo prisustvo na terenu donosi stabilnost i kvalitet defanzivne igre, što je od ključnog značaja u ovako važnim utakmicama plej-ofa.

Francuski košarkaš nedavno je proglašen za najboljeg odbrambenog igrača NBA lige, a to nije bez razloga. Sa prosekom od 12,9 skokova i 2,1 blokade po utakmici u regularnom delu sezone, on je definitivno jedan od ključnih igrača Minesote i njen stub u odbrani. Nakon što je Minesota stekla prednost od 2:0 u seriji, treći meč protiv Denvera postaje ključan za dalji tok plej-ofa.

Očekuje se da će Goberov povratak dodatno ojačati tim Minesote i omogućiti im da zadrže prednost u seriji. Uzbuđenje raste kako se bliži subotnje jutro, kada će se odigrati treći meč serije u Mineapolisu. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ishod ove važne utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading