ŠOK PORUKA UPUĆENA MAJI MARINKOVIĆ IZ SPOLJNOG SVETA: Nakon Elite hitno mora da ide u OVU USTANOVU!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković dobila poruku iz spoljnog sveta, da li će joj se ovo svideti?

ŠOK PORUKA UPUĆENA MAJI MARINKOVIĆ IZ SPOLJNOG SVETA: Nakon Elite hitno mora da ide u OVU USTANOVU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naša najpoznatija starleta Stanija Dobrojević nedavno se vratila u Srbiju, povodom proslave Vaskrsa i krsne slave Đurđevdan, te je to vreme iskoristila kako bi gostovala u nekoliko emisija. Jedna od emisija bila je i kod nekadašnje rijaliti cimerke Lune Đogani, te su se dotakli mnogih šokantnih tema. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Kako je Stanijih život vrlo intrigantan, Luna nije propustila priliku da se sa Dobrojevićevoj ispriča o svim aktuelnim temama, a jedna od njih bila je i starleta Maja Marinković. Poznato je da je Maja sada jedna od učesnica ,,Elite", te kada je Luna upitala Staniju za nju, ona je poručila da je Marinkovićeva najuspešnija mlađa starleta, ali da treba da poradi na obrazovanja po izlasku iz rijalitija. 

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube

Stanija Dobrojević i Luna Đogani

 

Maja je 10 godina mlađa od mene, ali se lepo ona uradila fizički i tera dobro rijaliti i medijsku popularnost. Možda još da poradi na obrazovanju, ali je uspešna starleta. Od najmlađij je najuspešnija starleta - rekla je Stanija u emisiji kod Lune Đogani. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević i Maja Marinković

 

Stanija je prokomentarisala i nekada ljutu rivalku Tamaru Đurić, sa kojom je relativno skoro zakopala ratne sekire i to pred kamerama. Stanija je istakla da Tamaru više ne svrstava u starlete. 

Tamara Đurić je bila u periodu farme i dobro se kotirala, a sad je više ne vidim u tome da je starleta - rekla je Stanija. 

 

- Šta kažeš što je izvadila implante? Da li će da zaživi taj trend - upitala je Luna. 

To je popularno u Americi. Tamaru ne vidim kao starletu više, sad mi je majka koja je požrtvovana. Navikla sam na nju sa oblinama i kad se kaže Tamara Đurić to su obline. Kad je bila aktuelna bila je uspešna, a sad je više ne vidim u tome, povukla se - dodala je ona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading