LEGENDARNI ARBITAR OŠTRO OSUDIO KONTROVERZNI POTEZ NA MEČU REALA I BAJERNA: ''Igru nije zaustavilo podizanje zastavice!''

Autor:

Sport

09.05.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Dogodila se najgora stvar koja može da se dogodi u suđenju'' - ističe Lahoz.

LEGENDARNI ARBITAR OŠTRO OSUDIO KONTROVERZNI POTEZ NA MEČU REALA I BAJERNA: ''Igru nije zaustavilo podizanje zastavice!''

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Bajern Minhen rezultatom 2:1 i plasirali se u novo finale Lige šampiona koje će se odigrati 1. juna na Vembliju. Ono je za Kraljeve šesto finale u poslednjih deset godina što je imperisivan učinak.

Međutim, ovaj susret je obeležen kontroverznih odluka i burnih reakcija koje su usledile. Jedan od najspornijih trenutaka meča bio je poništen gol Matijasu De Lihtu, zbog podignute ofsajd zastavice pomoćnog sudije Tomaša Listkijeviča. Ova odluka izazvala je negodovanje u taboru Bavaraca, koji su nakon meča izrazili snažno nezadovoljstvo suđenjem.

Ovu situaciju je prokomentarisao legendarni španski arbitar Antonio Mateu Lahoz, koji sada radi kao stručni komentator, izrazio je nezadovoljstvo zbog suđenja u ovoj utakmici. Smatra da je situacija bila katastrofalna, ističući da je ofsajd sviran pre nego što je VAR mogao da bude korišćen, što je, prema njegovim rečima, najgora stvar koja može da se dogodi u suđenju.

– Dogodila se katastrofa koju niko nije želio. Sviran je ofsajd i time je sprečena mogućnost korišćenja VAR-a. Dogodila se najgora stvar koja može da se dogodi u suđenju. VAR nije mogao da pomogne, igru nije zaustavilo podizanje zastavice, već zvižduk glavnog sudije - istakao je Lahoz.

Dok iz tabora Bajerna tvrde da su oštećeni, u Realu ipak misle drugačije. Bilo kako bilo, ovaj detalj baca sanku na sjajan meč koji su odgrali dva fudbalska giganta. Videćemo da li UEFA reagovati i da li će Marčinjak snositi posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading