OGLASIO SE MILJENIK DELIJA SEKU SANOGO! Evo šta je imao da poruči navijačima!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladi šampanjac za proslavu titule.

OGLASIO SE MILJENIK DELIJA SEKU SANOGO! Evo šta je imao da poruči navijačima!

Foto: Starsport

Seku Sanogo

Crvena zvezda slavi jubilarnu 35. titulu prvaka Srbije, a jedan od fudbalera koji je nosio taj broj i zauvek ostao u srcu crveno-bele armije navijača je Seku Sanogo.

Vezni fudbaler iz Obale Slonovače je za crveno-bele odigrao preko 100 utakmica, a sada je član švajcarskog Šafhauzena.

- Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za svo vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35. titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti - počeo je snažni vezista. 

 
Pamti Sanogo svoju omiljenu proslavu titule sa Zvezdom.
 
- Naravno da se sećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje 
- istakao je Sanogo. 

Proslava titule i fešta na beogradskoj Marakani zakazana je za 25. maj, kada će izabranici Vladana Milojevićeva u okviru poslednjeg kola šampionata dočekati ekipu Čukaričkog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading