SKANDAL U ADMIRALBET ABA LIGI! Šerif BOKAN bi da gazduje! Šalje ozbiljne PRETNJE: MASAKRIRAO SI NAS, OČISTIĆU SVE!

Autor: M. M.

Sport

09.05.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Dožai, komesar za delegiranje sudija, traži zaštitu od Milije Vojinovića.

SKANDAL U ADMIRALBET ABA LIGI! Šerif BOKAN bi da gazduje! Šalje ozbiljne PRETNJE: MASAKRIRAO SI NAS, OČISTIĆU SVE!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Budućnosti ostvarili su po trijumf pred svojim navijačima u polufinalu AdmiralBet ABA lige, a sutra od 19 časova u Beogradskoj areni na programu je majstorica koja će odrediti putnika u finale sa Crvenom zvezdom.

Napeta serija, međutim, dobija svoj nastavak i dramatičnu epizodu u kojoj akteri nisu košarkaši na parketu, već funkcioner(i) podgoričkog kluba koji bi na silu da eliminišu aktuelnog prvaka. 

Naime, javnost je već upoznata da je Dragan Bokan, prvi čovek Budućnosti, revoltiran suđenjem u drugom meču, ulazio u svlačionicu namenjenu sudijama u SC Morača i verbalno napao arbitra Sašu Peteka.

Foto: Privatna arhiva

 

Sada je ovaj incident dobio i zvaničnu potvrdu pošto je Srđan Dožai, komesar za delegiranje sudija u regionalnom takmičenju, poslao dopis Miliji Vojinoviću, sportskom direktoru lige, s molbom da zaštiti njega i njegove kolege.

Foto: Privatna arhiva

 

- Ti si nas masakrirao i nemoj me terati da ja skraćujem listu. Prenesti to kolegama sa prve utakmice i komesaru lige. Sve ću vas krivično goniti. I promeniću Sudijsku komisiju i komesara Dožaija koji vam naručuje kako da sudite - rekao je Bokan Peteku, a piše u zvaničnom dopisu koji je stigao na adresu Vojinovića.

Foto: Privatna arhiva

 

I Luka Kardum, takođe sudija na drugom meču, se žalio Dožaijiu. 

- Imam slike kako komesar u Beogradu obrađuje sudije i govori im kako će se suditi. Sve ću ih promeniti 19. juna. Ja ću voditi ligu sledeće tri godine i sve ću promeniti i očistiti - rekao je Bokan Kardumu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading