SKANDALOZNO! Spisak svih FETIŠA Nenada Aleksića Ša isplivao na videlo - Da li je ovo GORE od Stanislavove afere u svinger klubu? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša kriju svoju malu ,,prljavu" tajnu od javnosti!

SKANDALOZNO! Spisak svih FETIŠA Nenada Aleksića Ša isplivao na videlo - Da li je ovo GORE od Stanislavove afere u svinger klubu? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

I dok mnogi misle da Nenad Aleksić Ša uspoeva da naruši ugled Stanislava Krofaka, zbog njegovog priznanja da je odlazio u svingerajske klubove, na društvenoj mreži Instagram se proširio reperov snimak iz rijalitija ,,Zadruga 4" u kom priznaje kakve sve on fetiše ima. 

Naime, Nenad je tada bio u vezi sa Tarom Simov, sa kojom je imao vrlo buran odnos, dosta rasprava, tuča, nakon čega su raskinuli, ali kako kažu, internet sve pamti, pa je tako ostao zabeležen snimak u kom reperova bivša devojka govori o ,,nastranostima" koje on ima tokom vrele akcije. Tome je prisustvovao i Marko Đedović, koji je otkrio sve detalje razgovora sa Tarom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

- Rekla je da si nastran, da voliš da budeš grub i nasilan u s*ksu, a rekla je nastran... Šamaranje i da je u nesvesti bila zbog s*ksa - ispričao je Đedović. 

- Dobro, neću da pričam o tome, tako je ispalo. Ona ne zna šta znači nastran, volim grublji s*ks! Ne volim da pričam o tome - pravdao se Nenad. 

- Posle svakog s*ksa je plakala, jer nije mogla to da izdrži! Ona je meni tako ispričala. To nije blam, to je dobra akcija. Uzimala je vaginalete, da ne bi imala s*ks sa tobom - nastavio je Đedović. 

 

 

Mnogi smatraju da su ove stvari gore od toga što je Stanislav priznao da je išao u klub nekoliko puta u kom se nalaze sviger parovi. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
xx

08.04.2024 12:13

Djedovic je kao Sha prijatelj, bas zanimljivo, dva puta ga je razveo a ovaj glupan trci za njim kao za mamom Maki Maki zovite mi Makija rekla mi je ovo ono...Prvi put ga nasankao da se apandja sa Tarom pa ga Ivana ostavila sada mu uvalio Zmionu pa se nije pomirio sa Vanjom nego opet razvod i glavna rialiti budala, Djedovic je pritajeno podmuklo zlo, kao prijatelj a iza ledja mu se smeje i ogovara ga. Svako ko se sa Djedovicem prijateljio prosao je tako, sve sto je o njima saznao sve je iskoristio protiv njih, primio Mariju u stan dok je Miljana bila u komi a posle je ogovarao. Odron od coveka a Sha teski pacenik.

Odgovori 15 1