SKANDAL! Stanislav SUROVO PONIZIO Mionu pred Ša, a njegova rekacija je BLAMANTNA!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak nikad surovije o Mioni Jovanović!

Učesnice Elite upravo biraju najozlojeđeniju osobu. Prvi je imao priliku da svoj stav iskaže Anđelo Ranković. Nakon njega je ustala Miljana Kulić, koja se posvađala sa Nenadom Aleksićem Ša

Njih dvoje su se počastili uvredama i psovkama, a onda je tema mogla da se nastavi. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

 

- Anđela Šparavalo. Ona je mislila da joj porodica misli loše kad su joj stavili do znanja da sama ne čini dobro - rekao je Anđelo.

- Ša misli da kad mu neko kaže neki dobronameran savet ima lošu nameru. Ja nemam lošu nameru, ali mislim da ona voli Stanislava. Želja bi joj bila da Ša nije ovde. Mislim da Ša treba da progleda konačno i uvidi ono što svi primećujemo. Izluđuje ga govori mu najgore stvari - kazala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša

 

- Sisaj ku*aac, budalo jedna. Pijadnuro jedna. Klošarko jedna! Pogledaj se na šta ličiš! Treba da te bude sramota! Ne možeš ti meni to da kažeš, šta pričaš to? Nisam ti ja ovde ovi sa kojima možeš tako - dodao je Ša.

Nakon svađe Miljane i Ša, za crnim stolom je ustao Stanislav Krofak koji je ponizio bivšu devojku Mionu Jovanović, nakon čega je reper skočio na njega. 

- Po mom mišljenju ozlojeđenja osoba nanosi drugima zlo, po mom mišljenju to je Miona, mene je izdala, izdala je neke stvari kojhe nije trebala da iznosi, htela je da naruši mene i moj ugled, ona je ozlojeđena osoba, ima zlo koje iznosi prema drugima  - kazao je Stanislav, a Ša nije smeo da pisne.

- Sledeća je Maja - rekla je Slađa, na šta je Ša skočio:

- Pa, ja ovde sedim!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading