ENA JANJUŠEVIĆ DOŽIVELA VELE IZDAJU: Janjuševa akcija sa Aneli je sve ŠOKIRALA!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš pokazao Aneli Ahmić čime raspolaže.

ENA JANJUŠEVIĆ DOŽIVELA VELE IZDAJU: Janjuševa akcija sa Aneli je sve ŠOKIRALA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u rijalitiju "Elita", gledaoci su imali priliku da vide nežan gest Marka Janjuševića Janjuša prema njegovoj devojci Aneli Ahmić - masažu. Ova scena izazvala je polemiku na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom neobičnom događaju.

Nakon što je Janjuš započeo masažu Aneli, društvene mreže su bukvalno eksplodirale. Mnogi su se složili da je ovo gest pažnje i nežnosti prema Aneli, dok su drugi smatrali da je to neprikladno ponašanje u javnom prostoru. Neki su čak istakli da je ovo samo još jedan potez u nizu koji je izazvao pažnju javnosti tokom trajanja rijalitija.

 

Odnos između Marka Janjuševića Janjuša i Anele Ahmić već duže vreme intrigira javnost. Njihova emotivna povezanost, sa svim usponima i padovima, privukla je pažnju kako gledalaca, tako i medija. Masaža koju je Janjuš pružio Aneli samo je dodatno podgrejala interesovanje za njihov odnos.


Ostali učesnici rijalitija takođe su komentarisali ovaj događaj. Neki su podržali gest Janjuša, ističući da je lepo videti pažnju i brigu između partnera, dok su drugi smatrali da je ovo neprimereno ponašanje u javnom prostoru.

Mnogi su mišljenja da je Janjuš po ko zna koji put izdao suprugu Enu Janjušević, budući da se spekulisalo kako na društvenim mrežama, tako i među takmičarima, da imaju dogovor o vernosti, ali ove scene koje joj je priredio, sigurno joj nisu prijale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading