PAS IZVRŠIO NUŽDU NA ANELI: Javnost zgrožena njenim ponašanjem prema ljubimcu - ovo je ZASLUŽILA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla naplata za odvratno ponašanje!

PAS IZVRŠIO NUŽDU NA ANELI: Javnost zgrožena njenim ponašanjem prema ljubimcu - ovo je ZASLUŽILA! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne snalaze se najbolje u dresiranju psa Vesne, kojeg su dobili nakon što se on vratio u "Elitu" posle porodične tragedije. Već je poznato da su više puta spavali u posteljini po kojoj je pas urinirao, a danas se desila nova situacija koja je zapala za oko fanovima rijalitija koji sve prate putem, društvenih mreža i komentarišu. 

Naime, Aneli je menjala posteljinu, ali joj je pas Vesna u tome pravila probleme jer nije želela da se skloni s kreveta. Kad je Aneli poželela da je izbaci napolje, Vesna je urinirala po njenim rukama što je nju dodatno iznerviralo. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Ovaj snimak proširio se na sruštvenim mrežama, a mnogi smatraju da je Aneli ovo zaslužila jer se prema psu odvratno ponaša. 

- Ajde izbaci je napolje i zatvori vrata, dok promenim... Evo p*ša se, pogledaj - rekla je Aneli. 

- Šta je uradila? - upitaoje Janjuš. 

- Ništa, još da govorim - poručila i ona. 

U nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo kad je tokom ovog dešavanja pas Vesna urinirao Aneli po rukama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Pošto je Janjuš izlazio iz "Elite" kako bi otišao na pomen od 40 dana svog tragično nastradalog najmlađeg brata saznao je da publika žestoo komentariše i osuđuje njihovo ponašanje prema Vesni, a čak je video i da je raspisana poternica da im se oduzme pas. 

Napolju se pišu peticije kako ne čuvamo psa. Ja ću o tome tek da pričam što se tiče tih bolesnika. Ne mislim na ove ovde, ovi su... Pišu peticije napolju kako ti i ja ne čuvamo Vesnu, to je ludilo. Hejteri smrdljivi su ludilo, bolesni. Ne znaju šta će, pa kao ne čuvamo psa - pričao je tada Janjušević. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mica

11.02.2024 21:35

I tako ona ne opra ruke vec nastavi sa novom postaljinom

Odgovori 10 0
Ljiljana

11.02.2024 21:39

Prvo viče na psa. Drugo što se buni, Vesna je samo izvršila dezinfekciju. 😂🤣😅. Mnogo joj smeta pa nije otišla ni ruke oprati. Hahaha. Trebala joj se pokakiti u šake. Da li bi i tada oprale ruke. Veliki su to higijeničari.

Odgovori 11 1
Leeloo

11.02.2024 23:42

Njen instagram,TT vise nemaju smisla.Cijeli region o njoj misli da je najprljavija rijaliti ucesnica.U redu je nekoga voljeti ali raditi to sa mjerom .Aneli je napaljena od kada otvori i zatvori oci.To mora da je neki poremecaj .

dušanka

12.02.2024 05:29

FUJ ZA ANELI