PLJUNI, PA POLIŽI: Aneli i Janjuš ponovo zgrozili javnost!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon svađe uspeli da pronađu zajednički jezik!

PLJUNI, PA POLIŽI: Aneli i Janjuš ponovo zgrozili javnost!

Foto: youtube.com/pink.rs

Ljubavni par iz rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, uspeli su da pronađu zajednički jezik i pomire se nakon turbulentne svađe koja je uzburkala javnost. Njihovo pomirenje je ozvaničeno zagrljajima i poljupcima, što je raznežilo mnoge obožavaoce ovog rijalitija.

Svađa između Marka i Aneli uzdrmala je rijaliti svet, ostavljajući mnoge fanove u neizvesnosti o sudbini njihove veze. Ova svađa je bila popraćena burnim emocijama i javnim konfliktima, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti, a nakon pomirenja mišljenja su podela zbog ćega su neki zgroženi, a drugi oduševljeni.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli pomirenje


Nakon turbulentnih dana, Marko i Aneli su odlučili da sednu i iskreno porazgovaraju o svemu što ih je mučilo. Njihova otvorenost i spremnost da saslušaju jedno drugo doprinela je stvaranju atmosfere u kojoj su mogli da pronađu zajedničko rešenje i odluče da nastave svoju vezu.

Kada su pronašli zajednički jezik, Marko i Aneli su se zagrlili sa osmehom na licu, pokazujući svoju privrženost jedno drugom. Njihovi nežni poljupci su bili simbol pomirenja i obnovljene ljubavi, čime su oduševili svoje fanove i pokazali da ljubav može pobediti sve prepreke.
Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Elita


Nakon pomirenja, Marko i Aneli su odlučili da zajedno krenu ka svetloj budućnosti, punoj ljubavi, razumevanja i podrške. Njihova veza je prošla kroz izazovne trenutke, ali su odlučni da izgrade snažan odnos koji će izdržati sve izazove koji im budu stajali na putu.

Ovo pomirenje je raznežilo mnoge obožavaoce rijalitija "Elita" i pokazalo da ljubav može pobediti sve nesuglasice. Marko i Aneli su svojim primerom inspirisali mnoge da veruju u snagu ljubavi i mogućnost pomirenja čak i nakon turbulentnih sukoba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ljubav

07.02.2024 17:26

"...raznežilo i inspirisalo mnoge da veruju u ljubav..." ??? Gledam, slušam, čitam i, ne verujem! Janjuš i Aneli kao inspiracija ? Oni to ne mogu biti niti u ludilu. Ovo je samo predstava za "one što šalju mafine i majice i jastučiće sa slikama, pubertetske poruke i pouke o ljubavi ...Ovo je foliranje po ko zna koji put i bit će ga još. Ima još mesečnics, dan zaljubljenih, dan žena, rođendani, Uskrs i Bajram . Bit će jošnsvađa, suza i kuknjave ali tu su mafini i sličice da vrate veru u ljubsv i osmeh na lice. Zato, šaljite poklome a oni će vam priuštigti inspiraciju, veru i lepotu u priči o ljubavi. Car imao sa Dalilom vavplanetarnu ljubav a pobefio Dejan, Car imao sa Aleks "životnu ljubav" i mesecima se svađao, vređao, pretio, mirio , pravio bebu i primao poklone i, pobedi Aleks. Janjuš pokušava isti recept primeniti, kopira Cara u mnogo situacija ali, samo je Filip car.

Odgovori 12 3
ko ti je

08.02.2024 01:32

@Ljubav - ovo pomogo da napises ? Reci mu da je gluplji od tebe

Vojvotkinja Tolstoj

07.02.2024 19:07

Zgadili su mi se , zaista - ni "žutu banku" ne treba im dati - to jest, treba tražiti da ONI PLATE naše vreme koje smo greškom potrošili na dve prazne osobe ...

tebi

08.02.2024 01:28

@Vojvotkinja Tolstoj - nema leka. Oni te ne teraju da ih gledas i komentarises Ti pacenice posto si zlomba, nemas lep zivot, zivis u zlu mrznji zavideci drugim sto nisu kao ti pljujes po njima Vidi vidi sponzoruse hoce da joj se plati sto kaka svaki dan haha Idi do Stanije sponzoruse ima ona njeni bivsi ebaca koji ce te platiti za seks, ko zna mozda te klepne i alibaba drogeras i lazov Za bolje i nisi Njima je jako bitno sto su se tebi kobili oni zgadili De bre kozo okupaj se zaudaras na zlo i zavidnost Ebo te u tu tvoju suplju glavu alibaba razbojnik glupu i pakosnu