RADOST U DOMU ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Svi joj ČESTITAJU, sprema se veliko slavlje! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su svi jedva čekali da joj saopšte!

RADOST U DOMU ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Svi joj ČESTITAJU, sprema se veliko slavlje! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednica šeste sezone "Zadruge" Aleksandra Nikolić, danas obeležava svoj 26. rođendan. Iako je u završnoj fazi trudnoće, bivša učesnica rijalitija nije propustila priliku da svoj rođendan proslavi sa svojim fanovima. Na svom Instagram profilu je otkrila da je sve spremno za žurku, čime je obradovala svoje pratioce i pokazala svoju vedru i pozitivnu energiju.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić proslavlja rođendan

Inače, Nikolićeva je nedavno pokazala kako izgleda u trudničkim danima, podižući gornji deo pidžame i ponosno pokazujući svoj trudnički stomak. Ova gesta je naišla na veliku podršku i oduševljenje njenih fanova, koji su joj uputili brojne čestitke i pozitivne komentare. Uz fotografiju je stavila stihove pesme Marije Šerifović "Dolazi ljubav", dodatno emotivno upotpunjujući trenutak.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić pokazala trudnički stomak

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić i njen bivši partner, takođe rijaliti učesnik, Filip Car, trenutno čekaju devojčicu. Iako su imali burnu vezu sa mnogobrojnim javnim svađama, odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču. Nakon toga, Aleksandra se vratila u Beograd iz Filipovog doma u Crikvenici i sada se intenzivno priprema za dolazak svoje naslednice.

Njeni fanovi su pružili veliku podršku tokom cele trudnoće i raduju se sa njom zbog dolaska bebe. Aleksandra je istakla da je zahvalna na svim lepim željama i podršci koju dobija od svoje publike, te je odlučila da svoj rođendan podeli sa njima i održi žurku putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading